Spread the love


Η  Sara Underwood είναι από τις πιο σέξι γυναίκες στο Instagram. 

Κι επειδή αυτό ακούγεται πολύ αόριστο και αφήνει ένα μεγάλο εύρος, θα το κάνουμε πιο στενό. Είναι σίγουρα μέσα στη δεκάδα και διεκδικεί κατά καιρούς θέση και στην πεντάδα. Με την φωτογραφία που ανέβασε πριν δύο μέρες ίσως να μπαίνει και στην κορυφή. Ο λόγος; Παραπάνω από εμφανής.

Η  Sara Underwood είναι από τις ελάχιστες που θα δείτε να αναρτούν φωτογραφίες με μαγιό και εσώρουχα ακόμα και στο καταχείμωνο. Και δεν είναι ότι θα βρίσκεται σε χώρες που έχουν καλές θερμοκρασίες. Το έχει κάνει και σε χώρες που πέφτει χιόνι την ώρα που φωτογραφίζεται. Διατηρεί όμως τον ρυθμό της αμείωτο.

Κάποιες φορές βέβαια οι φωτογραφίες της δεν είναι τραβηγμένες λίγο πριν. Τις ανεβάζει όμως για να εξυμνήσει το καλοκαίρι και να εκφράσει την αγάπη της προς το καλοκαίρι.

Και ποιος δεν το αγαπάει; Αλλά ακόμα και οι λίγοι που δεν τους πολυαρέσει και χαίρονται με το χουχούλιασμα και τα πολλά ρούχα του χειμώνα, θα υποκύψουν στα θέλω της .

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Πώς μπορείτε να λογομαχήσετε όταν η Sara Underwood έχει ξαπλώσει στην αμμουδιά και έχει πάρει μια τέτοια πόζα ώστε να τονιστούν τα οπίσθια της και να «χαθεί» εντελώς το κάτω μέρος του μαγιό από το βλέμμα σας;

Δείτε και άλλα καυτά αφειρώματα του Lifeviews.gr στην Sara Underwood (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love