Spread the love


Μία από τις φιγούρες που ξεχώρισε την φετινή χρονιά ήταν εκείνη της Τόκιο ή αλλιώς, Úrsula Corberó, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στην αγαπημένη σειρά «La Casa de papel».

Η Ισπανίδα Úrsula είναι πανέμορφη, σέξι, με μάτια που κεντρίζουν και υπέροχο κορμί. Ο ρόλος της σε γοητεύει και σε κάνει να μην παίρνεις το βλέμμα σου από πάνω της.

Η 29χρονη ηθοποιός παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε αρκετές παραγωγές και όλες πετυχημένες.

Γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και σε ηλικία 6 ετών ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Έτσι, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία ως μοντέλο παιδικής μόδας. Το πρόσωπό σε συνδυασμό με το καλογυμνασμένο της σώμα, της έχουν δώσει και άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από επώνυμα brands στο χώρο των καλλυντικών, της ένδυσης και των εσωρούχων.

Το “La Casa de Papel” ήταν για εκείνη το μεγάλο της στοίχημα, που μάλλον κέρδισε μέσα από την μεγάλη επιτυχία που είχε η σειρά. Το 2017 ήταν υποψήφια στα ισπανικά βραβεία Premios Feroz, στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού. Όσοι έχουν δει την τηλεοπτική σειρά μας καταλαβαίνουν και όσοι δεν την έχουν δει την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Δείτε την στο Instagram 

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love