Spread the love


Η Αφροδίτη Μπάρμπα το 2011 κέρδισε τον τίτλο «Miss Playboy» και αναγνωρισιμότητα, με αυξημένες προτάσεις για δουλειά και κάπου εκεί ήρθε ο κεραυνοβόλος έρωτας.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα, φιλοξενήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου, και μίλησε για την δραματική ιστορία που έζησε, στο πλάι ενός σεΐχη.

Τα δύο πρώτα χρόνια κυλούσαν υπέροχα, απέκτησαν και ένα κοριτσάκι, όμως η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική.

«Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη. Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί.

Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα.

Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα. «Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.

Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…»

Δείτε τη στο facebook

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αφροδίτη Μπάρμπα έχει καταγωγή από τα όμορφα Ιωάννινα, αν και έχει σπουδάσει παιδαγωγικά, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις σειρήνες του μόντελινγκ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L . Afrodita barba (@afrodita_barba) on

Ξεχώρισε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του Playboy κερδίζοντας επάξια τον τίτλο «Miss Playboy TV 2011». Η πολυετής ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, μια και ήταν για χρόνια πρωταθλήτρια κολύμβησης, της χάρισε ένα σώμα που δεν περνά απαρατήρητο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L . Afrodita barba (@afrodita_barba) on

Και μπορεί να μην έχει ουδεμία συγγένεια με τη Βάνα Μπάρμπα, το απόλυτο sex symbol των 90s, όμως η εκρηκτική Αφροδίτη διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα για να λάμψει στην εγχώρια σόουμπιζ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L . Afrodita barba (@afrodita_barba) on

Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Μπάρμπα



Spread the love