Spread the love


Η Jennifer Lopez ξέρει πως να «γονατίζει» το Instagram» αφού ποζάρει χωρίς εσώρουχα λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια. Μάλιστα το σώμα της είναι εντυπωσιακότερο από ό, τι ήταν νεότερη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στο κατώφλι των 50 ετών φωτογραφήθηκε με αποκαλυπτικό φόρεμα και βέβαια χωρίς εσώρουχα που αφήνει το κορμί της σε κοινή θέα. Γνωρίζει ότι οι θαυμαστές της λατρεύουν τις εκρηκτικές της καμπύλες της και έτσι τρέλανε και τους αναγνώστες του περιοδικού «Instyle» στο εξώφυλλο που φιλοξενήθηκε για το τεύχος του Δεκεμβρίου.

Μάλιστα δεν δίστασε να εξομολογηθεί στην συνέντευξη που παραχώρησε ότι «Η Jennifer έχει μεγάλα οπίσθια κι αυτό είναι καλό», έλεγαν στην οικογένειά μου. Δεν είχαμε πρότυπα από περιοδικά μόδας και skinny μοντέλα».

Χωρίς κανένα κόμπλεξ με την ηλικία της δήλωσε επίσης: «Μάλλον πρέπει να πάρω γυαλιά πρεσβυωπίας, τελευταία δεν βλέπω καλά στο κινητό».

Για το πως καταφέρνει να μην την αγγίζει ο χρόνος δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές, απλά απέχει από το αλκοόλ, την καφεΐνη και κοιμάται πολύ, υποστηρίζει στο περιοδικό. «Έχω φροντίσει τον εαυτό μου και αυτό φαίνεται», σημειώνει.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

View this post on Instagram

 

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Απολαύστε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στην σελίδα της Jennifer Lopez στο Instagram:

Jennifer Lopez



Spread the love