Spread the love


Η Μέγκι Ντρίο είναι η πιο εντυπωσιακή δικηγόρος που έχετε δει, και αυτή την περίοδο αγορεύει μέσα στο «Greece’s Next Top Model».

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο των social media η Μέγκι Ντρίο μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας «Greece’s Next Top Model», που στάζει φαρμάκι σε κάθε της κουβέντα για τις συμπαίκτριες της.

Το 25χρονο μοντέλο έχει καταγωγή από την Αλβανία και ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ εδώ και τέσσερα χρόνια. Έχει σπουδάσει αγγλικό δίκαιο στο Λονδίνο και της αρέσει η γυμναστική και το μαγείρεμα.

Στο χώρο της μόδας μπήκε για να κάνει το χατίρι της μαμάς της, ενώ προτιμά να κάνει πασαρέλα από το να είναι φωτομοντέλο.

Τον Αύγουστο του 2013 συμμετείχε στα καλλιστεία Μακεδονίας – Θράκης στην Ξάνθη και κέρδισε τον τίτλο «Miss Μακεδονία 2013».

Μάλιστα η Μέγκι τα έβαλε και με την φίλη της Εύη και είπε χαρακτηριστικά:

«Λίγο με έχει απογοητεύσει πολύ τελευταία η Εύη. Βέβαια το έχουμε συζητήσει κιόλας, αλλά δεν πάει έτσι. Όταν θα τα πηγαίνει καλά θα είναι χαρούμενη και όλα θα πάνε καλά και κάθε φορά που δεν θα τα πηγαίνει καλά θα μας πιέσει ψυχολογικά. Ελπίζω να κατάλαβε.»

Και τόνισε: «Αλλά το θέμα είναι πως κάποια θέματα δεν γίνεται να τα συζητάς συνέχεια, πρέπει και από μόνη της να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να της τα λέω εγώ. Για μένα είναι λίγες και καλές οι ευκαιρίες. Ειδικά από φιλία απαιτώ κάποια πράγματα».

Και δεν δίστασε να πει: «Με έχει απογοητεύσει λίγο η Εύη με την συμπεριφορά της. Βέβαια εξέφρασα τα παράπονα μου στην ίδια και έχουμε λύσει πάνω κάτω τις παρεξηγήσεις μας, αλλά πάντα κρατάω μια επιφύλαξη και θέλω να δω πως θα πάει. Αν δω ότι εξακολουθεί να έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου, απλά θα πάρει πίσω την ίδια συμπεριφορά από εμένα.

Ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Είναι ακόμα υπό τεστ η Εύη. Δεν μου έχει αποδείξει ότι είναι 100% φίλη. Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι το βλέπει αυτό ως ένα παιχνίδι και δεν έχει ξεχωρίσει τα άτομα που έχει δίπλα της ως πραγματικές φίλες. Ενώ για τη Μικαέλα το πιστεύω ότι είναι 100% φίλη μου και ότι δεν θα μου έκανε ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά πίσω από την πλάτη μου»!

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meggy93 (@meggi_ndrio) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meggy93 (@meggi_ndrio) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meggy93 (@meggi_ndrio) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meggy93 (@meggi_ndrio) on



Spread the love