Spread the love


Περιζήτητη ως μοντέλο, με ευρωπαϊκή αναγνώριση, πρωτοεμφανιζόμενη ως ηθοποιός, αλλά με κρυφό στόχο να γίνει σχεδιάστρια μόδας, η πανέμορφη Νοέλ Κούτρα σκοπεύει να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον – και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι

Φωτογραφίζεται με άνεση τοπ μόντελ για μεγάλα ξένα περιοδικά, προκαλώντας το ενδιαφέρον διεθνών πρακτορείων που της προσφέρουν δελεαστικά συμβόλαια συνεργασίας. Γερμανοί, Γάλλοι και Ιταλοί εκδότες τη φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους, αλλά η ίδια δυσκολεύεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό.

Ο πατέρας της Έλληνας επιχειρηματίας, η μητέρα της Τσέχα παιδίατρος, εκείνη ένας εκρηκτικός συνδυασμός και των δύο με πολλά ταλέντα και ιδιαίτερη ομορφιά.

Η Νοέλ Κούτρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ανάβει φωτιές.

Μοντέλο και επίδοξη σχεδιάστρια μόδας, λατρεύει τη σέξι πλευρά του εαυτού της, που άργησε βέβαια να καταλάβει και να γνωρίσει!

«Δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Τραβούσα, βέβαια, κάποια βλέμματα. Ποτέ, όμως, δεν το έπαιρνα σοβαρά. Ήμουν και παραμένω χαμηλών τόνων», έχει δηλώσει η ίδια με τις φωτογραφίες της βέβαια να αποδεικνύουν άλλα…



Spread the love