Spread the love


Ο μεγάλος χαμός στα διάσημα καλλιστεία οπισθίων, όταν πιάστηκαν στα χέρια οι διαγωνιζόμενες με απίστευτους χαρακτηρισμούς μπροστά στις κάμερες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανακοινώθηκε η νικήτρια, καθώς κατά πάνω της έτρεξε μία από τις διαγωνιζόμενες και της άρπαξε το στέμμα, υποστηρίζοντας πως αυτή το άξιζε.

Η νικήτρια των Miss BumBum 2018 είναι η 31χρονη Έλεν Σαντάνα (Ellen Santana), ήταν υποψήφια που εκπροσωπούσε τη βόρεια επαρχεία Rondônia στον διαγωνισμό. Όμως δεν πρόλαβε καλά καλά να φορέσει το στέμμα της και δέχτηκε επίθεση από την 27χρονη Αλίνα Ούβα, η οποία της τράβηξε την κορδέλα, την φόρεσε και φώναζε πως εκείνη έπρεπε να νικήσει, καθώς έχει τα πιο ωραία και φυσικά οπίσθια.

Μiss BumBum 2018 Ellen Santana

Μiss BumBum 2018 Ellen Santana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen Santana (@ellensantanaoriginal) on

Υποστηρίζοντας πως το παιχνίδι ήταν στημένο, καθώς η Αλίνα είχε κερδίσει τις ψήφους του κοινού, αλλά όχι της κριτικής επιτροπής, η υποψήφια άρχισε να ωρύεται επί σκηνής.

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθια τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» δήλωσε η Ούβα μετά το χαμό που προκάλεσε στη σκηνή.

Από την πλευρά της η νικήτρια των Miss BumBum δήλωσε πως η άλλη διαγωνιζόμενη της πήρε την κορδέλα γιατί δεν μπορούσε να της πάρει τον τίτλο.

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και μου αξίζει ο τίτλος γιατί έχω τα πιο σφιχτά οπίσθια», πρόσθεσε. Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική ανατροπή στα καλλιστεία, καθώς στην τρίτη θέση αναδείχθηκε μια τρανσέξουαλ. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μεταξύ άλλων μια αστυνομικός, μια μεσίτρια και μια δημοσιογράφος.

Δείτε την πρώτη τριάδα όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στο Instagram:

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love