Spread the love


Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε τις φωτογραφίες της κας Σαβούροβα, αφού η μια είναι καλύτερη από την άλλη. Η τέχνη της φωτογραφίας παίρνει σάρκα και οστά με την υπέροχη δουλειά της.

Ο λόγος για την Ρωσίδα φωτογράφο Elizaveta Shaburova που γεννήθηκε στο Khabarovsk της Ρωσίας, αλλά η εργασία της την έκανε να ζει στην Μόσχα..Elizaveta Shaburova

Η Ελισαβέτα είναι φωτογράφος γάμων, αλλά και μοντέλων, που οι φωτογραφίες της έχουν διεθνείς διακρίσεις. Με μια πρόχειρη ματιά στους λογαριασμούς της στα social media βρήκαμε πόζες μοντέλων καταπληκτικές, και σας τις παρουσιάζουμε.

Elizaveta Shaburova

Η φωτογράφος όμως δεν ζει μονό από τις φωτογραφήσεις των μοντέλων, αλλά κυρίως από αυτές των γάμων που στην Ρωσία είναι πιο καλοπληρωμένες, αφού η (Lisa) Elizaveta Shaburova είναι καταξιωμένη, και τη δουλειά της μπορετέ να δείτε σε πολλά φωτογραφικά site.

Elizaveta Shaburova

Δείτε δουλειά της στο φωτογραφικό site: 500px.com

Δείτε φωτογραφίες στο το site της: shaburova.com

Δείτε τη mywed.com στο facebook το vk.com το II vk.com και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:   Elizaveta Shaburova Elizaveta Shaburova Elizaveta Shaburova Elizaveta Shaburova Elizaveta Shaburova Elizaveta Shaburova Elizaveta ShaburovaElizaveta Shaburova



Spread the love