Spread the love


Δείτε τις φωτογραφίες της Jordan Ozuna με την εξωτερική ομορφιά

Το όνομα της Jordan Ozuna ουκ ολίγες φορές, πρωταγωνιστεί στον αμερικανικό Τύπο. Το μοντέλο με την εξωτική ομορφιά, στην προσωπική της ζωή αποδεικνύεται αρκετά άτακτη και τα ερωτικά της συχνά, γίνονται πρωτοσέλιδο.

Αν και είναι χρόνια στο μόντελινγκ, έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις σχέσεις της με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον ράπερ Τίγκα. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε κανονικά πρωτοσέλιδο, ως η διάδοχος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, στην καρδιά του πρώην συντρόφου της.

Η Jordan Ozuna γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, αλλά έχει ρίζες από τη Χαβάη, εξ’ ου και η εξωτική της ομορφιά. Ξεκίνησε να δουλεύει ως σερβιτόρα στη Νεβάδα, αλλά τα παράτησε όταν μπήκε στη ζωή της το μόντελινγκ.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή παρουσία, με τα πλούσια προσόντα της να καθηλώνουν τον ανδρικό πληθυσμό. Συχνά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της, που αναστατώνουν ευχάριστα τους followers της.

Μάλιστα, αν κάνετε μία βόλτα στο λογαριασμό της, θα πέσετε σε αρκετές φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά.

Η Jordan Ozuna έχει αδυναμία στην Ελλάδα και το καλοκαίρι την είχε επισκεφτεί, ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love