Spread the love


H  Lindsey Pelas αποδεικνύει κάθε φορά ότι αποτελεί ένα κορίτσι-αιχμαλωσία. Αιχμαλωσία αισθήσεων, φαντασίας, επιθυμιών.

Η Lindsey Pelas είναι γνωστή για το πληθωρικό της κορμί. Έχει στήθος και καμπύλες πίσω που δεν μπορούν να τιθασευτούν. Όταν λοιπόν σας λέει κάποιος ότι φοράει το μαγιό της, δε μπορείτε παρά να υποθέσετε ότι αυτό το μαγιό δεν θα καλύπτει και πολλά πράγματα. Πολύ σωστά θα υποθέσετε.

Εφόσον αυτή η υπόθεση επιβεβαιώνεται, γίνεται βεβαιότητα. Κι η βεβαιότητα πρέπει να οδηγήσει σε μια αντίδραση. Άλλη αντίδραση δεν υπάρχει από το να πας να ψάξεις ένα κανό, να ξεκινήσεις να κωπηλατείς και να ελπίζεις ότι κάπου στο νερό θα εμφανιστεί μπροστά σου με το μαγιό της για να σας ζητήσει να τη βοηθήσετε.

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Η Lindsey Pelas αποδεικνύει κάθε φορά ότι αποτελεί ένα κορίτσι-αιχμαλωσία. Αιχμαλωσία αισθήσεων, φαντασίας, επιθυμιών. Όπως κι αν είναι ντυμένη, όπως κι αν ποζάρει. Ακόμα και μετά από τούμπα σε λασπόνερα που το πρόσωπο της θα είχε λερωθεί, δεν θα μείωνε καθόλου όσα προκαλεί.

Εδώ βέβαια δεν σασ «προσκαλέσαμε» για να δειίτε μια απομυθοποιητική φωτογραφία. Σε φωνάξαμε για το ακριβώς αντίθετο. Η Lindsey φοράει ένα μπλε μπικίνι της μορφής κορδονιού.

Το κάτω μέρος είναι στρινγκ και η στάση του σώματος της επιτείνει την εφίδρωση από το ούτως ή άλλως ακαταμάχητο θέαμα. Δηλώνει ότι δυσκολεύεται να τραβήξει κουπί. Προσφέρεστε για βοήθεια;

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στο Lindsey Pelas (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love