Spread the love


Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές χορεύτριες στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας, όμως η Τζένη Λάττου είναι και μια από τις πιο εντυπωσιακές αποφοίτους του τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

H εξωτική ομορφιά της Τζένη Λάττου προέρχεται από τον πατέρας της που κατάγεται από την Ελλάδα και από την μητέρα της που είναι από τη μακρινή Σιγκαπούρη. Αυτό την κάνει να έχει απίστευτα χαρακτηριστικά, και σωματικές αναλογίες που με τίποτα δεν περνά απαρατήρητη.

Αν και ασχολείται ήδη με επιτυχία με το μόντελινγκ και τον χορό, η εκρηκτική Τζένη έχει καταφέρει να αποκτήσει και πτυχίο ανώτατης σχολής, μια και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γνωριμία της με τον χώρο του μόντελινγκ έγινε την εποχή που σπούδαζε, ενώ στην πορεία την κέρδισε και ο χορός, καθώς εργάζεται ως χορεύτρια στα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Η σχέση της με τον φακό είναι σχεδόν ερωτική.

Η Τζένη, για όσους δεν την γνωρίζουν είναι ένα κορίτσι με εκπληκτικό κορμί, που άρχισε καριέρα από τα clubs, όπου χόρευε και από κάτων οι άντρες την «έγδυναν» με τα μάτια τους.. και κάπως έτσι άρχισε να δηλώνει μοντέλο, γιατί είδαμε πολύ φωτογραφίες σε στούντιο αλλά να κάνει παρέα με άλλες μοντέλες, κι αυτή είναι μια πολύ καλή αρχή για να μπει στο χώρο, και σημαίνει πολλά.

Η Τζένη, όμως, είναι σπουδαγμένο κορίτσι. Έχει τελειώσει τμήμα της ΑΣΣΟΕ και είναι και γυμνάστρια.

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει ότι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι «η προσωπικότητά μου και η θετική ενέργεια που βγάζω. Από εξωτερικά χαρακτηριστικά, θα έλεγα το χαμόγελό μου, το βλέμμα μου».

Επίσης δήλωσε ότι: «Η στάση μου και η συμπεριφορά μου δεν αφήνει περιθώρια για ανήθικες προτάσεις».

Δείτε τη στο το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media:

Τζένη Λάττου

Τζένη Λάττου

Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου Τζένη Λάττου jennie-lattou



Spread the love