Spread the love


Ό,τι συμβαίνει πάνω κάτω με κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram η Emily Ratajkowski θα σας συμβεί και τώρα. Θα χάσεις τη μιλιά σας.

Για τα δεδομένα της Emily Ratajkowski ακόμα και οι δυο βδομάδες δίχως ανάρτηση με μαγιό είναι υπερβολικά μεγάλο διάστημα. Το διάσημο μοντέλο έχει κάνει τη δική της «σχολή» και μέσα στο 2019 δεν είχε δώσει τα συνηθισμένα της δείγματα, προκαλώντας σύνδρομο στέρησης στους άντρες.

Ίσως να το κάνει και ηθελημένα. Ίσως να εξυπηρετεί τους σκοπούς της η «μίνι ανομβρία» μετά από διάστημα με απανωτές αναρτήσεις όπου αναδεικνύονται τα προσόντα της. Σίγουρα η Emily θέλει να μετρήσει και τον βαθμό δεσίματος που έχει μαζί της το κοινό της.

Τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει ο καθένας στον εαυτό του μόλις αντικρύσει την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πριν μερικές ώρες. Η Emily Ratajkowski βρίσκεται ξανά στη γραμμή εκκίνησης της προώθησης των μαγιό που φέρουν το δικό της brand και λειτουργεί απροκάλυπτα.

Δεν ποζάρει απλώς φορώντας μαγιό. Δεν υποδύεται την ανέμελη. Έχει ξεκάθαρη στόχευση. Με το λευκό της μπραζίλιαν η Emily στέκεται μπροστά σε καθρέφτη, σηκώνει τα μαλλιά της και προτάσσει εξ ολοκλήρου την πίσω μεριά της στο φακό.

 

View this post on Instagram

 

@inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on



Spread the love