Spread the love


Φορτσάτη μπήκε στο 2019 η Ασημίνα Ιγγλέζου και συνεχίζει από κει που σταμάτησε.

Μια από τις πιο σέξι γυναίκες της χώρας, βρέθηκε σε ορεινά μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας τις δύο εβδομάδες των γιορτών με σκοπό να ανέβει σε κορυφές και να κάνει και τις extreme δράσεις της. 

Φυσικά όταν μιλάμε για την Ασημίνα το extreme δεν αφορά μόνο το άθλημα που κάνει. Δηλαδή, ναι μεν από τη μία περπάτησε και έτρεξε σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σε σχετικά μεγάλα υψόμετρα, αλλά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Έδειξε και το πόσο θαρραλέα είναι. Έδειξε κι ότι μπρος στα κάλλη ο πόνος μειώνεται. Για την ακρίβεια, μπρος στην αποθέωση, το κρύο δεν υπάρχει.

Τι έκανε λοιπόν η Ασημίνα Ιγγλέζου; Κάλυψε το κεφάλι της όπως θα άρμοζε σε ένα φουλ χιονισμένο τοπίο. Κι αυτό ήταν το μόνο που κάλυψε. Κατά τ΄άλλα βγήκε στο χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια και για χάρη του Mykonos LiveTV έσφιξε τα δόντια, έβαλε ολόσωμο μαγιό και έκανε σλάλομ στο χιόνι.

Μόνο που το ολόσωμο μαγιό της δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Μιλάμε για ολόσωμο που πολλά μπικίνι το ξεπερνούν σε ύφασμα. Η πλάτη ακάλυπτη, τα οπίσθια ακάλυπτα και το στήθος καλυμμένο τόσο όσο.

Νωρίτερα είχε κάνει κάτι λιγότερο…παγωμένο. Ανάρτησε μια φωτογραφία όπου βρίσκεται ολόγυμνη στην κουζίνα της φορώντας μόνο μια λευκή ποδιά. Το στήθος της αποκαλύπτεται μέχρι το σημείο που απαγορεύεται να δείξεις στο Instagram και τα οπίσθια της είναι επίσης «ελεύθερα».



Spread the love