Spread the love


Πριν από δυο βδομάδες περίπου ένα αυγό την ξεπέρασε σε like σε μια φωτογραφία. Η Kylie Jenner έχει την απάντηση και είναι πολύ καυτή.

Από τη στιγμή που ένα αυγό κατάφερε να ξεπεράσει σε like στο Instagram την πιο επιτυχημένη φωτογραφία της Kylie Jenner, όλα πλέον είναι πιθανά. Υπάρχει όμως και κάτι σίγουρο. Η Κάιλι δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Θα δώσει τη μάχη της για να βρεθεί ξανά στην κορυφή.

Εδώ δεν δίστασε να αφήσει στη δεύτερη θέση την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, θα δείξει επιείκεια σε ένα αυγό; Γι΄αυτό η 21χρονη Κάιλι έβαλε τα δυνατά της και έκανε δύο αναρτήσεις στο Instagram που αποδεικνύουν ότι το sex appeal είναι κάτι που το έχεις ή δεν το έχεις. Και σε κείνη βγαίνει άφθονο.

Η Kylie Jenner έβαλε μια καπαρντίνα, γόβες, κάλτσες, γυαλιά ηλίου και μαύρα εσώρουχα για να ποζάρει στο φακό. Δεν επρόκειτο όμως για απλά μαύρα εσώρουχα. Μιλάμε για εσώρουχα με κοψίματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες και συνολικά το πληθωρικό της κορμί.

Η ίδια φροντίζει με τις πόζες της να απογειώνει το αποτέλεσμα κι ας ξέρει ότι θα μπορούσε να κάθεται απλά ακίνητη και να πετύχει τον σκοπό της. Τρέμε αυγουλάκι!

 

Kylie Jenner

kylie Jenner

kylie jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner



Spread the love