Spread the love


Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Κένταλ Τζένερ. Πόζαρε φορώντας μόνο το μαγιό της μέσα στο χιόνι και την αντέγραψαν πολλές.

Όταν η Κένταλ Τζένερ πόζαρε στο φινάλε του 2018 σε χιονισμένο τοπίο φορώντας μόνο το μαγιό της, δεν περιμέναμε ότι θα βρεθούν πολλές ακόμα διάσημες κυρίες να τη μιμηθούν. Τύφλα να έχουν οι Φινλανδοί που πάνε και βουτάνε στο χιόνι μετά τη σάουνα με τόσες τολμηρές γυναίκες.

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, η Κένταλ των 22 εκατομμυρίων δολαρίων, διάλεξε ένα ροζ και πολύ μικροσκοπικό μπικίνι για να βγει στο χιόνι. Το έκανε με στυλ και έδειξε να το αντέχει για πλάκα. Μάλλον θα τη ζέσταινε η κούπα με ζεστό ρόφημα που είχε στο χέρι της.

 

View this post on Instagram

 

fuck it’s cold

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Αυτή η κίνηση της Κένταλ προκάλεσε την αδερφή της Κόρτνι Καρντάσιαν. Οι δυο τους περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί μιας και είναι οι μόνες με τις λιγότερες δυνατές υποχρεώσεις. Η Κένταλ δεν έχει παιδιά, η Κόρτνι έχει, αλλά είναι αρκετά μεγάλα, οπότε μπορούν να ωθούν η μία την άλλη σε τρέλες. Από το θέρετρο του Άσπεν στο Κολοράντο η Κόρτνι απάντησε στην Κένταλ.

 

View this post on Instagram

 

Copied Kendall.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Η ηθοποιός Άλισον Μπρι θέλησε να μας δείξει ότι έχει θάρρος και βούτηξε σε μια μικρή μπανιέρα, ή μάλλον γούρνα, με θέα το χιονισμένο δάσος.

 

View this post on Instagram

 

Happy New Year ❄️

A post shared by Alison Brie (@alisonbrie) on

Το διάσημο Insta model Σαχάρα Ρέι μπορεί να λέγεται Σαχάρα, αλλά δεν είναι τόσο καυτή ώστε να νιώθει σαν παιχνιδάκι το να κάτσει στο χιόνι με το μαγιό. Το έκανε πάντως γιατί όπως είπε «το κάνουν όλοι».

 

View this post on Instagram

 

Everyone’s doing it ?

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on

Άλλη μία που το έκανε στο Κολοράντο. Μάλλον κάτι τους εμπνέει στην περιοχή. Η Κλόε Όθεν, γνωστό μοντέλο του Instagram, δεν έβαλε μαγιό. Απλώς έβγαλε μπλούζα, κατέβασε παντελόνι κι έμεινε με τα εσώρουχα.

 

View this post on Instagram

 

?Wild is my favorite colour ? . . . #happynewyear #2019 #colorado #wild #mountains #snow #skiing #snowmobile #bike #usa #ice

A post shared by Chloe Othen (@chloeothen) on

Στα εγχώρια, η Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν η πιο τολμηρή και σίγουρα θα έκανε και την Κένταλ να της δώσει συγχαρητήρια. Επί 3 λεπτά και 35 δεύτερα στεκόταν στο χιόνι με ένα ολόσωμο μαγιό που κάλυπτε ελάχιστα. Κι αυτό είναι που είδαμε εμείς. Φανταστείτε πόσα παραπάνω λεπτά θα πέρασε έτσι μέχρι να βγει καλό το βίντεο.

Τελευταία στη λίστα η Μαντώ Γαστεράτου. Τα λόγια περιττά.



Spread the love