Spread the love


Η Ουκρανία μπορεί να έχει κρύο, βγάζει όμως όμορφες γυναίκες με καλλιτεχνική φύση, η Alena Omovych όμως είναι μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσεις.

Η Alena δηλώνει glamour model στα προφίλ που διατηρεί στα social media, αλλά στο Instagram με τις αναρτήσεις της δηλώνει ότι είναι ένα από τα κορίτσια όπου το γυμναστήριο και τα καλά ξενοδοχεία είναι το σπίτι τους.

Η Alena επιπλέον λατρεύει να δηλώνει στις συνεντεύξεις της τα τατουάζ που κοσμούν το σώμα της. Μάλιστα όταν ανακαλύψει ότι τα αγαπά και κάποιος που θα την προσεγγίσει, τότε θα περάσουν πολλές ώρες μαζί.

Προς χάριν όλων, των 1.1 εκατομμύρια followers που την ακολουθούν με θαυμασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της μαζί τους.

Ξεχωρίζει για το καλλίγραμμο κορμί της, και το υπέροχο μπούστο της, που με κάθε ευκαιρία αναδεικνύει μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, και προκαλεί όσους την ακολουθούν. Ακόμα μια μελαχρινή θεά που βασιλεύει σε ένα κόσμο που κουμάντο κάνουν οι ξανθιές, και αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

Μην αισθάνεσαι άσχημα αν δεν την γνωρίζεις, αλλά άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνουμε για μια πρώτη γνωριμία μαζί της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A L E N A ? (@alena_omovych) on

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της στην σελίδα της στο Instagram:



Spread the love