Spread the love


Μεγάλα ποσά είχε πάρει στην καριέρα της η πασίγνωστη καλλονή, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή , όπου και αποκάλυψε το κασέ της, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν απέκτησε ποτέ παιδί.

«Δεν ξέρω αν το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε τόσο έντονα σε μένα ώστε να πω «κάτι έκανα λάθος, γιατί δεν έχω κάνει παιδί»; Δεν το έχω πει ούτε τώρα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται λίγο παραπάνω και είναι τελειομανείς, δύσκολα κάνουν παιδί. Δεν μου το έβγαλε και κάποιος για να είμαι και ειλικρινής. Αν κάποιος μου το είχε βγάλει, θα είχα ρισκάρει και θα το είχα κάνει», αποκάλυψε η Βίκυ Κουλιανού.

Σε ό,τι αφορά για τα χρήματα που πήρε στην καριέρα της: «Εγώ μπορώ να σας πω γενικά ότι το κασέ που είχα στα shows ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δραχμές τότε. Πάνω κάτω ήταν το ίδιο και για να περπατήσω στην πασαρέλα και για μία φωτογράφιση».

View this post on Instagram

Giveaway ? Τι λες να εισαι εσυ ο/η τυχερος που θα κερδισει μια τσαντα απο το @_shoppinghouse ? ✨ Για να μπεις στην κλήρωση απλα: 1⃣follow me on Instagram @vicky_koulianoy 2⃣follow στο account @_shoppinghouse 3⃣like στην φωτογραφια 4⃣comment με tag 3 φιλους σου για να παρουν και αυτοι μερος στο διαγωνισμό.⚠️ Ο τυχερος θα πρεπει να εχει ακολουθήσει ολα τα βηματα !!! Ο διαγωνισμός λήγει στις 19/4 Καλη επιτυχια . . . . . . #Shoppinghouse #giveaway #1 winner #goodluck #followtherules #ootd #fashion #clothes

A post shared by Vicky Koulianou Real (@vicky_koulianoy) on

View this post on Instagram

Τι ειναι ο χρονος και ποιος τον καθορίζει …..ασε με εκει να κοιταω με αγαπη τις στιγμες …..σαν μια μερα και μια αιωνιότητα ??ανασταση στις ψυχες μας και ανάταση στο πνεύμα ?wearing @vassilioskostetsos #fromthegreatfashionshow #backstagemobilephoto #adayoflove #besthair #bestteam #instagood #instafashion #lovemyjob #vassilioskostetsos?catwalk #greecefashion #greecebygreeks #athenscity #αθηνακεντρο #Ηρωδειο #ΩδειοΗρωδουτουΑττικου #happyeaster #instafashionlover #beblessed #believers #keepongoing #livesmilelove #hairstyle @stefanos.vasilakis @trifonassamaras @bazimasleo makeup @fredykalompratsos jewerly @thyreosvassiliki bestteamfantasticday #happyeaster❤️???

A post shared by Vicky Koulianou Real (@vicky_koulianoy) on

https://www.instagram.com/p/BhECIM7F3iK/?hl=el&taken-by=vicky_koulianoy

View this post on Instagram

Ωδείο Ηρωδου του αττικου…..το σοου του vassilios kostetsos μια μερα γεμάτη συγκινήσεις που θα μας μεινει αξεχαστη?⭐️?#αθηνα #ελλαδα #ωδειοηρωδουαττικου #wearingvassilioskostetsos #fashionshow #backstagelife #backstagemobilephoto #bestday #goodfriends #catwalking #modelslife #bestmomments #bestshow #bestteam @trifonassamaras #lovelyhair @fredymakeup #greeceforever @stefanos.vasilakishair #instafashion #instamoda @basinasleo #instagood #followgreece #keeponwalking #yesterdayshowtime #fashionlover #jewerlybythyreosvassiliki #καλο μηνα φιλοι μου και ευλογημένο πασχα ???

A post shared by Vicky Koulianou Real (@vicky_koulianoy) on

https://www.instagram.com/p/BZHufJalc67/?hl=el&taken-by=vicky_koulianoy

 

 



Spread the love