Spread the love


Μοναχά λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τις γυμνές φωτογραφίες τραβά η Ασημίνα Ιγγλέζου που επιδόθηκε σε ένα μπαράζ «καυτών» αναρτήσεων.

Το έχουμε μάθει πια το μάθημά μας με την Ασημίνα Ιγγλέζου. Ένα διάστημα ασταμάτητων προκλητικών αναρτήσεων ακολουθείται από ένα διάστημα νηνεμίας. Και μετά πάλι απ΄την αρχή. Ένας αδιάκοπος κύκλος με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα. Το ανδρικό πληθυσμό να χάσκει στη θέαση της.

Ότι πρόκειται για ένα κορμί απαράμιλλου κάλλους δεν χωράει αμφιβολία. Ότι είναι γυμνασμένο και άρτια σχηματισμένο επίσης.

Η Ασημίνα έχει φροντίσει και φροντίζει καθημερινά για να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της.

Κι ο κόπος της είναι η πεζοπορία κι οι αναρριχήσεις και το τρέξιμο στα βουνά. Η απόλαυση των κόπων είναι αυτό που φαίνεται στις αναρτήσεις της.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είχε πάρει μια απόσταση από φωτογραφίες όπου φοράει ελάχιστα ή και τίποτα. Είχε αφοσιωθεί στην άθληση.

Τώρα που επανήλθε το έκανε με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια. Με τρόπο που αφήνει πολλά υπονοούμενα.

Την βλέπετε να είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα, δίχως καν εσώρουχα, με ένα καπέλο κι ένα γλειφιτζούρι να τελούν αυτόν τον ρόλο.

Με προσεκτική ματιά θα δείτε ότι κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες.

Το γλειφιτζούρι πάντως δεν ήταν τυχαία τοποθέτηση. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες όπου ένα γλειφιτζούρι βρίσκεται στο στόμα της και η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι τόπλες πάνω σε μια ταράτσα.



Spread the love