Spread the love


Αν μπορούμε να αποκαλέσουμε μια Ελληνίδα «Το Σώμα», αυτή είναι η Κατερίνα Στικούδη και αν ψάχνεις αποδείξεις, αυτή η φωτογραφία αρκεί.
Τώρα που η μετοχή της είναι ξανά σε limit up ελέω Your Face Sounds Familiar, η Κατερίνα Στικούδη το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Περισσότερο κερδισμένη όμως δεν είναι αυτή. Περισσότερο κερδισμένοι είναι τα περιοδικά που έχουν τη δυνατότητα να τη φωτογραφίζουν και το κοινό που χαίρεται να την βλέπει.

Για παράδειγμα, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανάρτησε χθες στο Instagram, η Κατερίνα έκανε μια φωτογράφιση για το περιοδικό The Body. Από το αποτέλεσμα έχει κέρδος το περιοδικό, αλλά και όλοι εμείς που βλέπουμε την Κατερίνα σε αυτή την πόζα. Έστω και ως preview όσων θα περιλαμβάνει το περιοδικό.

Η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει μετά από καιρό σε τέτοιες φωτογραφίσεις. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο γεγονός ότι φοράει ένα μπουστάκι και κάτω εσώρουχο. Ούτε στην πόζα της που είναι το λιγότερο σέξι.

Αναφερόμαστε στην απλότητα της φυσικής της ομορφιάς. Δεν έχει κάνει τίποτα εξεζητημένο πάνω της, ιδίως στο μαλλί και στο βάψιμο της που ήταν συνήθως τα πολύ extreme.

Κι αν μπορούμε να πούμε κάτι βλέποντας αυτή τη φωτογραφία είναι πως η Στικούδη έχει όντως το κορμί. Είναι το Σώμα της ελληνικής σοουμπίζ.

 

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη

 



Spread the love