Spread the love


Δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν οι ζεστές μέρες και η Μαριάννα Καλέργη ξεκίνησε χωρίς δεύτερη σκέψη τις καλοκαιρινές αναρτήσεις, πάντα με μαγιό.

Μπορούμε να το πούμε, μπορούμε να το βροντοφωνάξουμε. Η κακοκαιρία έμεινε πίσω μας κι από δω και πέρα θα βλέπουμε μέρες με καλές θερμοκρασίες, ηλιόλουστες, με εσάνς καλοκαιριού. Αυτή η εσάνς προέρχεται κι από τις αναρτήσεις διάσημων Ελληνίδων στο Instagram. Η Μαριάννα Καλέργη είναι ένα τρανό παράδειγμα.

Δεν είναι μόνο το φουλ αθλητικό της κορμί. Δεν είναι ότι μιλάμε για μια κοπέλα πληθωρική. Είναι κι ότι πρόκειται για ένα κορίτσι πανέμορφο. Δεν έχει υπάρξει φορά που να τη δει κάποιος και να πει «α, δεν είναι τόσο ωραία τελικά» ή «άβαφη δεν λέει και τόσο». Όπως κι αν είναι η Μαριάννα, ακόμα και μετά από αϋπνία ή κούραση, παραμένει το λιγότερο θελκτική.

Η Μαριάννα Καλέργη αποτέλεσε το θέμα συζήτησης του Σαββατοκύριακου ως προς τις αναρτήσεις διάσημων κυριών. Κι αυτό γιατί το να την βλέπεις με μαγιό, οποιοδήποτε μαγιό, είναι κάτι που καταλαμβάνει τη σκέψη σου για πολλές ώρες, ίσως και μέρες.

Εν προκειμένω η Μαριάννα Καλέργη φοράει ένα ολόσωμο μαγιό με ακάλυπτη την πλάτη και σχεδόν ακάλυπτα τα οπίσθια. Σε μια φωτογραφία που μάλλον είναι throwback, η Μαριάννα φοράει μπραζίλιαν και ποζάρει με γυρισμένη πλάτη, καθώς σηκώνει τα μαλλιά της με το χέρι. Κι αυτό το κάνει για να φανεί όλη της η χάρη. Και η πλάτη, αλλά και οι γλουτοί με το τατουάζ που εξάπτει τη φαντασία όσο δεν πάει.

 

View this post on Instagram

 

Oh Summer….. ????‍♀️☀️ #marianna_kalergi

A post shared by Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) on



Spread the love