Spread the love


Μεσογειακή ομορφιά, με καταγωγή από τη Ρόδο, μελαχρινή και λάτρης του μόντελινγκ, κι έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο «Μις Τουρισμός 2014» αλλά και τους άνδρες.

Η Υπαπάντη Βασιλά αν και μόλις 21 ετών σήμερα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του modeling. Η μελαχρινή καλλονή έχει πάρει πολύ σοβαρά το επάγγελμα του μοντέλου, ονειρεύεται μια διεθνή καριέρα στις πασαρέλες και σε παλαιότερη συνέντευξη στα parapolitika.gr στην Σάσα Σταμάτη είχε μιλήσει τον ιδανικό άνδρα, γιατί προτιμά την Βανδή από τη Βίσση αλλά και πως βιώνει την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

«Είμαι η Υπαπαντή Βασιλά. Είμαι από την Ρόδο. Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην Αθήνα είχε πει στις 24/4/2018 . Τα δυο πρώτα μου χρόνια σπούδαζα σε ιδιωτική σχολή αισθητική και κοσμητολογία , πλέον ασχολούμαι επαγγελματικά και αποκλειστικά με το μόντελινγκ .Μελλοντικά έχω σκοπό να ασχοληθώ και με το σχέδιο μόδας προσπαθώντας να συνδυάσω αυτές τις δυο μου γνώσεις παράλληλα.

«Από τα 16 μου κοντινοί μου συγγενείς και φίλοι προσπαθούσαν να με βάλουν στον χώρο, μ είχαν συστήσει σε δουλειές στην Αθήνα όπου όσο μπορούσα σταδιακά κ αν μ ήταν εύκολο να λείψω και από το σχολείο ερχόμουν για να δουλέψω, άπειρη ακόμα βέβαια. Και έκανα συχνές ερασιτεχνικές φωτογραφήσεις στο νησί μου . Όταν είχε αρχίσει να μου αρέσει αυτό μου είχαν μπει και οι ιδέες στο μυαλό για να ρθω στην Αθήνα μόνιμα.»

«Το όνειρο μου είναι να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μόντελινγκ σε διεθνές επίπεδο ως φωτομοντέλο βέβαια, γιατί δεν διαθέτω και το κατάλληλο ύψος για μεγάλες πασαρέλες όπως είναι του εξωτερικού.»

«Όταν είχα έρθει στην Αθήνα επειδή δεν ήθελα να επιβαρύνω περισσότερο τους γονείς μου , διότι ήδη μου συντηρούσαν τα έξοδα της σχολής και του σπιτιού , δούλευα σε διάφορες διαφημιστικές εταιρίες προϊόντων με πολύ λιγότερα χρήματα απ αυτά που εισπράττω πλέον. Έτσι, τότε μου ήταν λίγο δύσκολο στο να συντηρώ τον εαυτό μου κάνοντας πράγματα που πραγματικά με ψυχαγωγούσαν. Πιστεύω όμως πως αν υπάρχει θέληση για δημιουργικότητα και εργασία ο καθένας μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες π αντιμετωπίζει η χώρα μας.»

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ypapanti Vasilà (@ypapantivasila) on



Spread the love