Spread the love


Η καλλονή από τη Νότιο Αφρική που ακούει στο όνομα , Candice Swanepoel είναι ένα από τα βαριά ονόματα της μόδας και της Victoria’s Secret.

Είμαστε κατά της κλωνοποίησης των ανθρώπων, αλλά στην περίπτωση της Candice Swanepoel θα κάναμε μια εξαίρεση. Τα γονίδια της είναι αρμονικά σε τρομακτικό βαθμό. Η αλήθεια είναι πως η καταγωγή της την ευνόησε, αφού οι λευκές γυναίκες από τη Νότιο Αφρική φημίζονται γι΄αυτά τα χαρακτηριστικά νεράιδας.

Άλλο τρανό παράδειγμα είναι η Charlize Theron. Αν τις παρατηρήσεις δίπλα δίπλα, θα δεις ότι υπάρχει μια απίστευτη ομοιότητα στο πρόσωπο και το δέρμα. Αλλά ας μην διχοτομούμε το ενδιαφέρον στις δυο τους. Ας το εστιάσουμε στην κυρία που αποτέλεσε την αιτία για να γράψουμε αυτό το κείμενο.

Η Candice Swanepoel έχει μια εδεμική ομορφιά. Λες και βγήκε κατευθείαν από τα λιβάδια του παραδείσου. Ή καλύτερα τις παραλίες.

Σε μια τέτοια είναι στη φωτογραφία που βλέπετε από κάτω. Με ένα πανί να την καλύπτει από την έντονη ακτινοβολία, αλλά με τον φυσικό της φωτισμό να είναι το ίδιο έντονος. Και με το λαμπερό κορμί της να μην καλύπτεται από κανένα μαγιό στο πάνω μέρος του.

 

View this post on Instagram

 

To feel~To have a physical or emotional sensation ?

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Η από πάνω φωτογραφία αναρτήθηκε στο προφίλ της στο Instagram πριν από δύο μέρες. Χθες, την ακολούθησε η κάτωθι. Αφού έδειξε το πάνω μέρος της, η Candice είπε να δείξει και το υπόλοιπο κορμί της. Λογικό. Με τέτοια κορμοστασιά δε μπορεί να χωρέσει τόση χάρη σε μια λήψη. Και οι δύο φαίνονται λίγες για τη Swanepoel .

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

 



Spread the love