Spread the love


Η Ντένια Αγαλιάνου συμμετείχε στο Ελληνικό Next Top Model είπε να συνεχίσει την καριέρα στο Μεξικό.

Η Ντένια Αγαλιάνου είναι η συμπρωταγωνίστρια του Sebastian Rulli στην υπερπαραγωγή «El Ultimo Dragon». Την κάνουν να ξεχωρίζει οι Μεσογειακές της καμπύλες, ο χαρακτήρας της, η θέληση για δουλειά και τα υπέροχα καταπράσινα μάτια της.

Μεγάλωσε στον Θεολόγο, βοηθώντας την σεφ μητέρα της στο ιταλικό παραλιακό εστιατόριο που δούλευε, αλλά όνειρό της ήταν να γίνει δικηγόρος.

Μάλιστα, έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, αλλά η ίδια θέλησε να ακολουθήσει άλλη πορεία, και έτσι δήλωσε συμμετοχή στο Greece Next Top Model.

Στο Μεξικό βρέθηκε μέσω μίας φίλης της μοντέλο, που δούλεψε εκεί για λίγο.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ντένια Αγαλιάνου παράλληλα με τις σπουδές της φοίτησε σε δραματική σχολή, και αυτό της έδωσε την ώθηση για να περάσει από οντισιόν. Αυτό την έκανε να βρεθεί στην υπερπαραγωγή «El Ultimo Dragon» της Televisa, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται σε Λατινική Αμερική, Ασία, Ισπανία και Μαϊάμι.

«Στο Μεξικό βρέθηκα μέσω ενός μοντέλου από την Λετονία που γνώρισα στην Τουρκία. Μου είπε ότι είναι υπέροχα και ότι χάνω την ευκαιρία της ζωής μου. Οπότε έστειλε τις φωτό μου στην booker της, εκείνη μου απάντησε θετικά μέσα σε δυο μέρες, χώρισα από τη σχέση που είχα, μπήκα στο αεροπλάνο και ήρθα».

«Τo συγκεκριμένο περιστατικό στο γκέτο είναι αυτό που χρησιμοποιήσα στο μονόλογο που μας ζήτησαν να φτιάξουμε για την audition μου στη δραματική σχολή. Εκεί όπου μου έδωσαν υποτροφία και από όπου, αποφοιτώντας, βρέθηκα να είμαι προτεινόμενη ως καλύτερη ηθοποιός (για ένα έργο του Τενεσί Ουίλιαμς) και ξεκίνησε η καριέρα μου».

Επιστέγασμα στην οποία αποτελεί η συμμετοχή της στην υπερπαραγωγή El Ultimo Dragon της Televisa, τα γυρίσματα της οποία λαμβάνουν αυτή τη στιγμή σε Λατινική Αμερική, Ασία, Ισπανία και Μαϊάμι.

«Η σειρά είναι μια πραγματική υπερπαραγωγή που θα προβληθεί και στην Λατινική Αμερική και στις ΗΠΑ. Την προετοιμάζουν εδώ και 3 χρόνια. Είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενη με το συγκεκριμένο project» δήλωσε στο oneman.gr.

Της ευχόμαστε καλή συνέχεια, μια που ελπίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να λάμψει το αστέρι της.

Ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D E N I A (@denia_agalianu) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D E N I A (@denia_agalianu) on



Spread the love