Spread the love


Η Emily Ratajkowski δεν αρκείται σε ένα πράγμα. Θέλει να φτάνει τα πάντα στο τέρμα. Το βίντεο που θα δείτε στο Instagram είναι ενδεικτικό.
Για την Emily Ratajkowski δεν αρκεί το προφανές. Μετά από τόσες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίσεις και φωτογραφίες στο Instagram, είναι σαν ένας καλλιτέχνης που πρέπει να επανεφεύρει τον εαυτό του. Σε αντίθεση όμως με τους καλλιτέχνες, η Emily δεν παρουσιάζει σημάδια κορεσμού. Βρίσκει πάντα τον τρόπο.

Κι ο τρόπος της δεν είναι μονοδιάστατος. Είναι πολύπλευρος και παράπλευρος. Όπως οι απώλειες που προκαλεί σε όποιον γίνει θεατής της ομορφιάς και του καλλίγραμμου σώματος της.

Για παράδειγμα στην ανάρτηση που έκανε χθες. Μια διπλή ανάρτηση. Μια φωτογραφία κι ένα βίντεο. Η Emily Ratajkowski μας κάνει να πιστεύουμε πως είναι μόνο αυτό που βλέπουμε. Ότι θα αρκεστεί σε αυτό και δεν θα σκαρφιστεί κι ένα συμπλήρωμα. Λάθος. Όπως πάντα.

Η Ratajkowski φοράει μόνο ένα κολλητό τζιν παντελόνι και τίποτε άλλο. Το πάνω μέρος είναι γυμνό και τα χέρια της συγκρατούν το στήθος. Όχι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη. Όταν όμως αυτή η πόζα με το τόσο ερωτικό βλέμμα έρχεται να υποστηριχτεί από ένα βίντεο που κεντράρει στα οπίσθια της καθώς τα κουνάει στον ρυθμό της μουσικής, τότε πάμε σε άλλο υψόμετρο.

Τέτοιο που κάνει ακόμα και την ακόλουθη φωτογραφία να μοιάζει αδιάφορη ή…μίνιμαλ. Η Emily Ratajkowski με ξεκούμπωτο ρούχο που αφήνει μέρος του στήθους της να φανεί. Σύνηθες.

 

View this post on Instagram

 

@levis

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

View this post on Instagram

 

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on



Spread the love