Spread the love


Η Κόνι Μεταξά βρίσκεται σε ένα γήπεδο τένις με μια ρακέτα στο χέρι και ποζάρει φορώντας μόνο ένα μπικίνι που δεν καλύπτει πολλά.

Τις προάλλες είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου στο Πρωινό ότι δεν φοράει εσώρουχα. Δεν ξέρουμε κατά πόσο το εννοούσε ή αν η δήλωση αφορούσε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή είναι μια γενική φιλοσοφία. Με το μαγιό πάντως δεν έχει ιδιαίτερα θέματα. Το φοράει και τις περισσότερες φορές η Κόνι Μεταξά επιλέγει το πιο αποκαλυπτικό.

Κι αυτό μας το έχει δείξει σε πολλά σενάρια. Είτε σε κάποια από τις εξωτικές παραλίες που έχει βρεθεί, είτε στο κρεβάτι της, είτε σε κάποιο σοκάκι νησιού κτλ. Κάποιες φορές βέβαια απουσιάζει και το μαγιό. Τώρα δεν έχουμε μια τέτοια περίπτωση.

Η Κόνι Μεταξά βρίσκεται σε ένα γήπεδο τένις με μια ρακέτα στο χέρι και εικάζουμε ότι απλώς ποζάρει και δεν παίζει πραγματικά. Τουλάχιστον αυτό διακρίνεται στον τρόπο που έχει στηθεί. Εν τοιαύτη περιπτώσει, το ζουμί της υπόθεσης δεν είναι εκεί. Είναι στην ενδυμασία της.

Η Κόνι δε φοράει ρούχα, φοράει μόνο το μπικίνι της και μπορούμε να πούμε πως είναι άκρως σέξι πάνω στο κορμί της. Άλλωστε, κανένα μαγιό δεν είναι εκ προοιμίου σέξι. Πάνω στο κορμί φαίνεται. Πάνω στην Κόνι το εν λόγω βρίσκει την καλύτερη εκδοχή του. Για τους γλουτούς, τους μηρούς, το μπούστο της, τα τατουάζ, γενικώς ό,τι φαίνεται από εκείνη.

 

View this post on Instagram

 

No one wants to go away for the weekend after they play tennis ? @decoro_

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on



Spread the love