Spread the love


Αν δεν υπήρχαν αυτά τα τεράστια πισωγυρίσματα του καιρού, ίσως να είχαμε αρχίσει από τώρα την καταμέτρηση αναρτήσεων στο Instagram με διάσημες να ποζάρουν σε κάποια παραλία.

Θα πρέπει να περιμένουμε γι΄αυτό. Τα καλά τα παλικάρια όμως ξέρουν κι άλλα μονοπάτια. Κι η Μαρία Κορινθίου είναι από τα «καλύτερα παλικάρια».

Μέσα στο 2019 δεν μας έδωσε πολλές αφορμές για να καταπιαστούμε με τα καμώματα της. Πέρασε εξάλλου ένα δύσκολο διάστημα ψυχολογικά με αυτό που της συνέβη. Ευτυχώς όμως η Μαρία είναι μια δυνατή γυναίκα και δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο από τη διαρκή εξύμνηση της ακαταμάχητης γοητείας της και του άπλετου sex appeal της.

Αυτά τα δύο είναι εγκατεστημένα στο μυαλό κάθε αρσενικού. Αλλά στην περίπτωση που το πέρασμα του χρόνου τα έκανε να ατονήσουν, η ακόλουθη φωτογραφία λειτουργεί τονωτικά. Η Μαρία Κορινθίου, μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πόσταρε ημίγυμνη φωτογραφία της στο Instagram. Αυτή είναι η απλή περιγραφή.

Η πιο ενδελεχής λέει ότι η Μαρία φοράει μαύρα εσώρουχα που κάνουν μια μεγάλη αντίθεση με το ξανθό μαλλί και ποζάρει με άκρατο αισθησιασμό καθισμένη στην καρέκλα. Η ίδια θέλει να προωθήσει τα τακούνια που φοράει. Το ενδιαφέρον όμως στρέφεται εξ ολοκλήρου αλλού.

 



Spread the love