Spread the love


Η Savage X Fenty είναι εδώ και χρόνια το brand της Ριάνα και για τη νέα κολεξιόν εσωρούχων εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα προσόντα της.Η Savage X Fenty είναι εδώ και χρόνια το brand της Ριάνα και για τη νέα κολεξιόν εσωρούχων εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα προσόντα της.

Η πρώτη της έξοδος στη δημοσιότητα ήταν σε ηλικία 19 ετών. Από τότε έχουν περάσει 12 χρόνια. Κι αν σε εμάς φαίνονται αιώνας, στη Ριάνα, στην εξωτερική της εμφάνιση συγκεκριμένα, είναι σαν να πέρασαν 3-4 χρόνια το πολύ.

Στα 31 της μας έχει απασχολήσει αμέτρητες φορές και σκοπεύει να το κάνει άλλες τόσες.Μπορεί με το τραγούδι να έχει πάρει αρκετά μεγάλη απόσταση, άλλωστε έζησε σχεδόν τα πάντα μέχρι τα 26 της, αλλά αυτό δεν την αφαιρεί από το κάδρο του ενδιαφέροντος. Αντιθέτως της προσδίδει ένα επιπλέον ενδιαφέρον.

Γιατί η Ριάνα έχει πάψει να είναι προσιτή στο κοινό. Ούτε βίντεο κλιπ, ούτε συχνές αναρτήσεις στο Instagram με εκείνη μέσα, ούτε τίποτα. Το 2015 είναι πολύ μακρινό.Ευτυχώς που κάνει που και που φωτογραφίσεις και ευτυχώς που αυτές είναι ως επί το πλείστον για εσώρουχα. Εξάλλου είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν αρκετές φορές την δική της κολεξιόν και την διατηρεί σε καλά επίπεδα.

Η Savage X Fenty κυκλοφορεί από το 2017 όταν κι έκανε το launch η Ριάνα και σε κάθε νέα κολεξιόν είναι το μοντέλο που επιδεικνύει τα εσώρουχα.

 

Στις φωτογραφίες που βλέπεις, η Ριάνα είναι στην καλύτερη σωματική της κατάσταση που την έχουμε δει. Δεν είναι πια εκείνο το πολύ αδύνατο κορίτσι που ήταν στα 19 της. Τα γονίδια της Καραϊβικής έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο και ζουμερό κορμί και η 31χρονη RiRi το αγκαλιάζει πλήρως.

  

 

 



Spread the love