Spread the love


Η Βίκυ Κάβουρα ξάπλωσε στο κρεβάτι φορώντας ένα λευκό φανελάκι πάνω και το εσώρουχο της κάτω και αφήνει ανοιχτά στόματα σε όσους τη δουν.Εντύπωση. Αυτό θα μπορούσε να απαντά η Βίκυ Κάβουρα όταν της αποκρίνονται «τι κάνεις Βίκυ;». Και δεν θα έλεγε ψέματα ούτε θα ήταν αλαζονική η απάντηση της. Αν έχετε ποτέ την τύχη να σταθείτε στο πλάι της, μπροστά της ή απλώς να βρεθείτε στον ίδιο χώρο, θα το καταλάβετε από την μηχανική έκφραση του προσώπου σας.

Δεν θα μπείτε καν στη διαδικασία να επεξεργαστείτε την αντίδραση σας. Θα βγει από μόνη της, φυσικά. Και είναι πραγματικά ευτύχημα που ο Νίκος Κοκλώνης της έδωσε ρόλο στο σόου που κάνει στο Open και της δίνεται η ευκαιρία να εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις στυλιστικές της επιλογές. Άρα δίνεται και στο κοινό η ευκαιρία να την απολαμβάνει.

Βέβαια, η φωτογραφία που μας ωθεί σε τέτοιους ύμνους, δεν αφορά την εκπομπή. Αφορά μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram για να προωθήσει ένα προϊόν. Εν όψει καλοκαιριού έχει αρχίσει σιγά σιγά τις αναρτήσεις σχετικών προϊόντων και για κάθε ένα σχεδιάζει και το σωστό κόνσεπτ. Έτσι, για ένα προϊόν ενυδάτωσης, η Βίκυ Κάβουρα ξάπλωσε στο κρεβάτι φορώντας ένα λευκό φανελάκι πάνω και το εσώρουχο της κάτω.

Το γιατί είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες θα το καταλάβεις από την ώρα που θα χρειαστείς για να θαυμάσεις το μήκος των ποδιών της.



Spread the love