Spread the love


Η Κόνι Μεταξά μας προσφέρει ακόμα μια λήψη από τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε και η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι κάτι που ξαφνιάζει. Εδώ και μέρες η Κόνι Μεταξά έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο βασανιστήριο του ανδρικού πληθυσμό. Η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη πριν από ένα μήνα για φωτογράφιση που χρησιμοποιεί για το influencing της, είχε ως αποτέλεσμα μια πληθώρα λήψεων με μια ακαταμάχητη Κόνι.Σχετικά άρθρα

Αν και την προτιμούμε με το φυσικό της μαλλί κι όχι με την περούκα που φοράει, το μάτι δε μπορεί να εστιάσει για πολύ ώρα εκεί. Γιατί πέφτει πάνω στο βλέμμα της και το βλέμμα τραβάει, σέρνει τον ανυπεράσπιστο θεατή σε ένα roller coaster από πάνω μέχρι κάτω στο κορμί της.

Η Κόνι Μεταξά ξεκινάει από αύριο εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Fantasia και ποιος καλύτερος τρόπος να το προμοτάρει από μια γυμνή της φωτογραφία…; Στο μπαλκόνι του δωματίου της στο ξενοδοχείο όπου είχε διαμείνει, η Κόνι βγήκε ολόγυμνη και πόζαρε με το γνωστό της ύφος.

Μια πετσέτα καλύπτει το μπροστινό της μέρος, όμως όλη η η πίσω πλευρά της αποκαλύπτεται στον θεατή. Ακόμα κι οι περαστικοί από κάτω θα πρέπει να έχασαν τα λογικά τους μόλις την παρατήρησαν. Δεν μένει πια τίποτα παρά να της υποκλιθούμε. Κι εμείς, κι εσείς, κι όλοι. Αφού μέχρι και η κολλητή της φίλη η Ζοζεφίν σχολίασε στη φωτογραφία «λιποθύμησα φίλη».



Spread the love