Spread the love


H Μαντώ Γαστεράτου από τις διακοπές του Πάσχα στην Ιορδανία ανέβασε φωτογραφίες που αξίζουν να τις δεις.

Στην Ιορδανία βρέθηκε η Μαντώ Γαστεράτου για τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με τον σύζυγό της. Η παρουσιάστρια του Open θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να χαλαρώσει με τον αγαπημένο της, σε έναν όμορφο προορισμό που πολλοί θα ήθελαν να επισκεφθούν.

Η ξανθιά καλλονή δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να ποζάρει με μαγιό, εντυπωσιάζοντας τους followers που την ακολουθούν με το στιλ της.

Έτσι και αλλιώς το κορμί της είναι υπέροχο, μιας και υπήρξε και μοντέλο, και οι φωτογραφίες που ανέβασε δεν πέρασαν απαρατήρητες, αφού συγκέντρωσαν χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.

Απολαύστε τις πιο όμορφες στιγμές στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε όλα τα «καυτά» αφιερώματα στην Μαντώ Γαστεράτου (ΦΩΤΟ)

 

View this post on Instagram

 

Καλημέρες!!! Τελευταία μέρα σήμερα και μετά από μια γρήγορη πρωινή βουτιά φεύγουμε για Γέρασα.Η αρχαία πόλη της Μέσης Ανατολής που θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου. Την ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος και κατοικήθηκε από ηλικιωμένους Μακεδόνες. Ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν ταξιδιώτη και εντυπωσιάζει… Σας μεταφέρω σε λίγο εικόνες, πρώτα πάω να φάω μέχρι να σκάσω στο μπουφέ του ξενοδοχείου πρωινό!??? ———————— #traveler #travelgirl #jordan #madara

A post shared by Μαντω Γαστερατου ? (@madogasteratou) on

 

View this post on Instagram

 

Σημερινός προορισμός ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ… Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να κολυμπήσει κάποιος στα νερά της, καθώς λόγω της υψηλής της περιεκτικότητας σε αλάτι, το νερό είναι πηχτό και όλοι επιπλέουν χωρίς να βυθίζονται. Παρ’ όλ’ αυτά, μπορεί κάποιος να πνιγεί, καθώς είναι δύσκολες οι κινήσεις μέσα στη λίμνη, κάτι που είναι επικίνδυνο αν κάποιος βρεθεί σε επικίνδυνη θέση. Ακόμη, αν κάποιος πιει πολύ νερό, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας άλατος, μπορεί να κάνει κακό στα νεφρά. —————————- #traveler #travelgir #jordan #deadsea #MADARA

A post shared by Μαντω Γαστερατου ? (@madogasteratou) on



Spread the love