Spread the love


Τι ήταν αυτό το χουνέρι από τη Μαριάννα Καλέργη σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό; Αρκούσε ένα μικρό βίντεο για να προκαλέσει φουρτούνες στα μυαλά.
Μπήκαμε σε αυτή την εποχή και επίσημα. Άργησε φέτος, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Κάθε μέρα θα μετράμε τις διάσημες που έφεραν διακοπές, παραλίες και μπικίνι στα μάτια μας. Η Μαριάννα Καλέργη βρίσκεται αναφανδόν και παμψηφεί στην κορυφή των αντρικών προτιμήσεων και τα ισοπεδώνει όλα στο πέρασμα της.

Τα συνδυάζει όλα και σε ισορροπημένες δόσεις. Δεν μπορείς να βρεις κάτι που να της λείπει. Είτε στο σώμα είτε στον χαρακτήρα. Ακόμα και τα θεωρητικά αρνητικά, σε εκείνη παίρνουν άλλη μορφή όταν ενώνονται με τα χαρίσματα της.

Ξεφύγαμε όμως από το θέμα. Επανερχόμαστε στην πορεία μας. Με δυσκολία και όχι για πολύ, αφού είναι δεδομένη η παραδρομή μετά απ΄αυτό το βίντεο. Η Μαριάννα Καλέργη τραβάει βίντεο τον εαυτό της στην παραλία και προσφέρει ένα αλησμόνητο θέαμα στον ανδρικό πληθυσμό.

Με το αποκαλυπτικό της μπικίνι χαρίζει μια θέαση στο μπούστο της, ενόσω κοιτάζει με αυτό το πονηρό μάτι και το ακόμα πιο πονηρό χαμόγελο. Ακόμα κι αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα είναι ικανά να παύσουν τις λειτουργίες του μυαλού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

???? #visit #greece #summer #island #vibes #marianna_kalergi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) στις

Ας ριξουμε μια γρήγορη ματια στις πιο εντυπωσιακές της αναρτήσεις:

 

View this post on Instagram

 

Oh Summer….. ????‍♀️☀️ #marianna_kalergi

A post shared by Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) on

 

 



Spread the love