Spread the love


Μπορεί να αποχώρησε από τον κόσμο της μόδας από καιρό, όμως το Sports Illustrated δελέασε τόσο την Τάιρα Μπανκς ώστε δε μπορούσε να αρνηθεί.
Το 1997 η Τάιρα Μπανκς ήταν 23 ετών. Συμπλήρωνε περίπου μια 5ετια στο χώρο της μόδας. Έχοντας διανύσει αρκετές πασαρέλες, είχε την τιμή να γίνει η πρώτη μαύρη που θα έμπαινε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated. Κι όχι σ΄όποιο κι όποιο τεύχος. Αλλά στο Swimsuit Edition. Το 2019 η Τάιρα είναι και πάλι πρώτη μούρη.

Σε ηλικία 45 ετών, έχει αφήσει τη μόδα πίσω της. Είχε μέχρι που της πρότειναν από το Sports Illustrated να αναβιώσουν εκείνο το εξώφυλλο. Ήταν και μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε η Τάιρα να περάσει το μήνυμα της γύρω από την εικόνα του σώματος και να δώσει ένα μήνυμα σε όσους νιώθουν ντροπή για το κορμί τους ή αδυνατούν να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

Με ένα κίτρινο μικροσκοπικό μπικίνι, η πληθωρική γαζέλα της παγκόσμιας μόδας έδειξε περήφανα τις καμπύλες της. Βλέποντας την το μόνο που μπορεί να αναρωτηθεί κανείς είναι για ποιο λόγο να μη θεωρείται ένα τέτοιο σώμα ως πρότυπο. Όχι επειδή είναι η Τάιρα Μπανκς. Αλλά επειδή αυτό που βλέπουμε δεν έχει τίποτα παρά μόνο υγεία. Αυτό αποπνέει.
Η ίδια πάντως δεν αρκέστηκε μόνο στον εαυτό της στο σχόλιο που έκανε. «Αυτό είναι για όλους εκείνους που τους έπεισαν ότι δεν είναι αρκετά καλοί εξαιτίας του σώματός τους, της ηλικίας τους, όλων των χαρακτηριστικών τους. Η Μπανκς είναι εδώ για να σου πει ότι είσαι ακαταμάχητος/η ό,τι κι αν σου λένε οι άλλοι».

 

View this post on Instagram

 

#Yellow #Yeah #Yahoo #ThisIsForYOU

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

 

View this post on Instagram

 

#Thankful for your fierce love and support all these years. #BanX

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on



Spread the love