Spread the love


Την έχω πατήσει πολλές φορές και το «θύμα» είμαι εγώ. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στα προσωπικά της.

«Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα», είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στα προσωπικά της

Για τα επαγγελματικά της αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Open στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «In Style» αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά λάθη που έχει κάνει αλλά και το πώς τα έχει διαχειριστεί.

«Ίσως πιο παλιά να είχα τον ανώριμο αυθορμητισμό. Όταν κάνεις μια καθημερινή πρωινή εκπομπή και μπαίνεις στα σπίτια του κόσμου, ο αυθορμητισμός είναι κάτι που θέλουν οι τηλεθεατές από εσένα.

Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ρόλους. Υπήρξα αφελής, αλλά τώρα είμαι αυθόρμητη, χωρίς όμως να έχω αυτή την παιδική αφέλεια. Μην ξεχνάς ότι σε αυτόν τον χώρο ξεκίνησα όταν ήμουν 18 και πια είμαι 34. Μεγαλώνεις, θωρακίζεσαι και μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Προσωπικά την έχω πατήσει αρκετές φορές. Ουσιαστικά το “θύμα” είμαι εγώ, εννοώντας με αυτό ότι εγώ στενοχωριέμαι. Τώρα έχω αποφασίσει να με προστατεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή είπε: «Είμαι πολύ καλά. Ξεκινάω καινούργια πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής μου και αυτό είναι τελικά που μετράει. Από τα γενέθλιά μου και μετά νιώθω ότι ανοίγω έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μου.

Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Ξέρω πως ο κόσμος που με παρακολουθεί χαίρεται να με βλέπει καλά και δεν τους ενδιαφέρει ο λόγος.

Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θέλω και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί, αλλά δεν βιάζομαι. Δεν με αγχώνει κάτι. Οι εποχές έχουν αλλάξει».

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on



Spread the love