Spread the love


Πάνω στο «κόκκινο χαλί» του Φεστιβάλ περπάτησε η Monica Bellucci και έκλεψε την παράσταση.

Η Μόνικα Μπελούτσι, μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα, σε Πάρο και Αντίπαρο, ταξίδεψε στη Βενετία για το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που έχει ανοίξει τις πύλες του.

Η 54χρονη ηθοποιός, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα του οίκου Dior και γόβες Louboutin, έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η γοητευτική Μόνικα πόζαρε στους φωτογράφους κατά την άφιξή της στη Βενετία και έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση.

Η όμορφη μαύρη εμφάνισή της σε συνδυασμό με τα μαύρα Dior γυαλιά ηλίου παρέδωσαν μαθήματα στιλ και κομψότητας.

Η Μόνικα δεν συνοδευόταν καθώς η σχέση της με τον Νικολά Λεφέβρ έληξε πριν από μερικούς μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα 54 της χρόνια, δεν την ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου, αντίθετα της αρέσει να βλέπει μια ώριμη γυναίκα στον καθρέφτη της.

Δείτε τη πάνω στο κόκκινο χαλί:

«Μπορώ μόνο να είμαι ευγνώμων και χαρούμενη για τους άνδρες. Κάθε φορά που έρχομαι στη Βενετία είναι επειδή ένας από αυτούς μου δίνει ένα δώρο. Συνέβη το 2016, όταν μου έδωσε ο Emir Kusturica, έναν ποιητικό ρόλο που στο 50 μου έδειξα την θηλυκότητά μου. Τώρα συμβαίνει με τον Gaspar Noé ο οποίος, 17 χρόνια αργότερα, επέτρεψε στη νεολαία να με βγάλει από τη ζώνη της άνεσής μου. Το Irréversible παρουσιάστηκε εκτός ανταγωνισμού με νέο μοντάζ και σε πλήρη έκδοση ».

Ας ρίξουμε μια ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram, για να διαπιστώσουμε ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία:



Spread the love