Spread the love


Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της και άφησε το στήθος της σε κοινή θέα, κόντρα στους νόμους του Instagram.

Η Άμπερ Χερντ υποστηρίζει δυναμικά το διαδικτυακό κίνημα «free the nipple» το οποίο διαφωνεί με τους όρους του Instagram που επιτρέπει τις ανδρικές θηλές, αλλά όχι τις γυναικείες.

Η εικόνα που ανάρτησε είναι από πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Interview Magazine και με αυτό τον τρόπο αντιτίθεται στους κανονισμούς των social media.

Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ ποζάρει με μαύρο ανοικτό σακάκι σε μια πόζα που της προσδίδει τον απαραίτητο αισθησιασμό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην σελίδα του περιοδικού Interviewmag είναι καλυμμένο το στήθος της με μια καρδούλα, για να μην έχει την οιαδήποτε συνεπεία, αφού έτσι δεν αντιβαίνει τους κανονισμούς του Instagram.

Τέλος για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Τζόνι Ντεπ και η εντυπωσιακή Άμπερ Χερντ, γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary» και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015.

Η μάχη μεταξύ τους ξεκίνησε όταν η Άμπερ Χερντ κατηγόρησε δημοσίως τον Τζόνι Ντεπ ότι την είχε κτυπήσει πολλές φορές. Το διαζύγιό τους βγήκε τον Ιανουάριο του 2017 και οι δύο ηθοποιοί από τότε υπέγραψαν συμβόλαιο να μην συζητούν δημοσίως για τις μεταξύ τους διαφορές.

Απολαύστε τις αναρτήσεις του έκανε στην σελίδα της στο Instagram:



Spread the love