Spread the love


Ένας καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, κατέγραφε μαθηματικές εξισώσεις αλλά η επιβάτης δίπλα του νόμιζε ότι ήταν αραβικά, και τον κατέβασαν από πτήση

Ο καθηγητής από την Ιταλία, κατέγραφε μαθηματικές εξισώσεις σε ένα κομμάτι χαρτί, ενώ περίμενε την πτήση του με την εταιρία American Airlines να απογειωθεί,  αλλά μια συνεπιβάτης του υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Έτσι, η γυναίκα που καθόταν δίπλα στον Guido Menzio ειδοποίησε μια αεροσυνοδό ότι ήταν “άρρωστη” καθηλώνοντας το αεροπλάνο της πτήσης 3950 στην πίστα για περίπου 30 λεπτά. Ενας πιλότος κατέβασε από τη πτήση τον Menzio  , μαζί με την ψευδο-ασθενή γείτονά του.

Ευτυχώς για τον Menzio, αν και η γυναίκα ήταν πολύ φοβισμένη για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ο πιλότος, ίσως αναγνωρίζοντας τις “ισλαμικές μουτζούρες” του ως “μαθηματικά” άφησε το μαθηματικό να συνεχίσει με την πτήση. Ομως ο Menzio ήταν αρκετά σίγουρο από πού προέρχονται όλες αυτές οι ανοησίες. Σε μια ανάρτηση στο Facebook που έχει διαγραφεί από (αλλά διατηρείται στο twitter), ο Menzio είχε να πει:

“Είναι λίγο αστείο. Είναι λίγο ανησυχητικό. Η κυρία απλά με κοίταξε, κοίταξε τα γραπτά μου με μυστηριώδεις τύπους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σχεδίαζα κάτι κακό. Για τον λόγο αυτό μια ολόκληρη πτήση καθυστέρησε κατά 1,5 ώρες.

Η Αμερική του Τραμπ είναι ήδη εδώ. Δεν είναι ακόμη στην εξουσία, όμως. Προσωπικά, θα αντισταθώ”.

 



Spread the love