Spread the love


Τι πραγματικά απίστευτο γεγονός συνέβη σε ισπανική αρένα ταυρομαχιών, και λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας, τα δυο ζώα άρχισαν να τρέχουν σαν τρελά, ώσπου συγκρουστήκαν μεταξύ τους μετωπικά, και έχασαν ταυτόχρονα την ζωή τους.

Δύο ταύροι αμέσως σκοτώθηκαν ακαριαία επειδή συγκρούστηκαν με τα κεφάλια τους μέσα σε μια ισπανική αρένα ταυρομαχιών.

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα πολύ φρικτό ατύχημα που βρήκαν τα δύο πλάσματα, σχεδόν μισού τόνου βάρους το κάθε ένα, όταν συγκρούστηκαν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από το έκπληκτο πλήθος, πριν τον αγώνα στην αρένα.

Το βίντεο έχει γυριστεί στη Sangüesa της περιοχής Ναβάρα, στην Ισπανία, και δείχνει τον καφέ και μαύρο ταύρου να συγκρούονται μετωπικά κάτω από τις θορυβώδεις επευφημίες των θεατών.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το έλαβε χώρα, όταν άφησαν τους ταύρους χαλαρούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο της αρένας μετά την άφιξή τους από το αγρόκτημα που μεγάλωναν νότια της πόλης Avila.

Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο, κινητοποιώντας χιλιάδες ανθρώπων που εδώ και χρόνια τάσσονται υπέρ της απαγόρευσης των ταυρομαχιών αφού τα ζώα πεθαίνουν με τον πιο βασανιστικό τρόπο.

Η πόλη Sanguesa της Βόρειας Ισπανίας με το φεστιβάλ ταυρομαχίας, έγινε αρνητικά διάσημο μετά από αυτή την δημοσίευση του βίντεο που γρήγορα κυκλοφόρησε μάσα από τις σελίδες των κοινωνικών δικτύων και social media.

Δείτε το άρθρο εδώ: dailymail.co.uk

Δείτε το video που ακολουθεί:



Spread the love