Spread the love


Η NASA, η Αμερικανική διαστημική υπηρεσία εδώ και χρόνια ασχολείται σοβαρά με τις Πύλες που μπορούν να τηλεμεταφέρουν ανθρώπους και μηχανές εκατομμύρια έτη φωτός μακριά Μοιάζει εξωπραγματικό αλλά ότι μοιάζει έτσι πολλές φορές δεν είναι.

Αρκετές φορές έχουμε δει κινηματογραφικές ταινίες με σχετικό περιεχόμενο, και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό, αφού κάθε φορά το αντιμετωπίζουμε ως «μεγάλο παραμύθι», ή ακόμα ένα ψέμα για μεγάλα παιδιά. Αρκετές φορές όμως οι μεγάλες αλήθειες όταν ειπωθούν τότε μοιάζουν ως το χειρότερο ψέμα.

Έτσι, ένας ερευνητής της NASA έχει βρει «κρυμμένες πύλες» στο μαγνητικό πεδίο της Γης που ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Ορισμένες από αυτές είναι ανοικτές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η NASA χαρακτηρίζει αυτές τις πύλες ως «X-σημεία» ή περιοχές διάχυσης, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές βρίσκονται μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη.

Οι πύλες δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας μαγνητικής επανασύνδεσης από τις γραμμές μιας μαγνητικής δύναμης από δύο ουράνια σώματα που σμίγουν μέσα στο χώρο. Η διαδικασία αυτοί δημιουργεί αυτά τα λεγόμενα «x-σημεία».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε, σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί ότι Πύλες υπάρχουν μέσα και έξω σε αυτόν τον πλανήτη, και πάντα σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές η NASA έχει ασχοληθεί με αυτές τις πύλες από το 1998.

Δείτε το site της nasa.gov

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love