Spread the love


Λίγες μέρες τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και οι δύο υποψήφιοι τα δίνουν όλα καθώς τα ποσοστά τους είναι σχεδόν ίδια. Την ίδια στιγμή οι ψηφοφόροι απογοητευμένοι και από τους δύο, κάνουν το μόνο που τους έχει απομείνει: Γελάνε!

Ως η πιο παράξενη αλλά και από τις πιο βρώμικες εκτιμάται ότι είναι η φετινή προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ για το αξίωμα του Προέδρου της χώρας. Ο πολυλογάς Ντόναλντ Τράμπ από τη μια κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη, ενώ η Χίλαρι δεν μπορεί να πείσει καθώς πολλοί την βλέπουν ως πανούργα εκπρόσωπο του κατεστημένου. Και αν τα εκλογικά επιτελεία σκάβουν μετά μανίας για να βρουν κάτι από το παρελθόν του αντιπάλου για να τον “θάψουν”, οι ίδιοι οι πολίτες το έχουν κάνει ήδη με τον καλύτερο τρόπο, γεμίζοντας το ίντερνετ με αστείες εικόνες τους, με φώτοσοπ που θα ζήλευε και επαγγελματίας, και βέβαια με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια. Ακόμη αυτές τις μέρες που γιορτάσθηκε το Χάλογουιν και παραδοσιακά ο κόσμος μασκαρεύεται, μπορείτε να φανταστείτε ποιές μάσκες είχαν τις καλύτερες πωλήσεις.

Δείτε λοιπόν μερικές χιουμοριστικές φωτογραφίες που μαζέψαμε για σας (υπάρχουν πολλές και αρκετά πιο πικάντικες) και κάντε υπομονή. Εκλογές έιναι θα περάσουν.

 

hillary-1 hillary-1 hillary-2 hillary-3 hillary-4 hillary-5 hillary-6 hillary-7 hillary-8 hillary-9 hillary-10 hillary-11 hillary-12 hillary-13 hillary-14 hillary trump-2 trump-3 trump-4 trump-5 trump-6 trump-7 trump-8 trump-9 trump-10 trump-12 trump-13 trump-14 untitled-1362

1024x1024 halloween-1

Workers of Ogawa Rubber Inc. are making rubber masks of U.S. Presidentail Republican Donald Trump and his Democratic counterpart Hillary Clinton at its factory in Omiya, Saitama Prefecture on June 9, 2016. Trump and Clinton have run their face deadheat race. ( The Yomiuri Shimbun via AP Images )

halloween-3 halloween



Spread the love