Spread the love


Δεν ξέρουμε τι θα  βγάλει η κάλπη στις ΗΠΑ, αλλά μια σειρά από ζώα με ψυχικές δυνάμεις πρόβλεψης, “ψηφίζουν” Donald Trump!

Ξεκινώντας από την Κίνα, η μαϊμού Geda στο Οικολογικό και Τουριστικό Πάρκο Shiyanhu είναι γνωστή για την ικανότητα της να διαλέγει τον νικητή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και εκλογές. Όταν λοιπόν της παρουσίασαν δύο χάρτινα ομοιώματα του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον η μαϊμου δεν δίστασε. Πήγε στον Τράμπ και μάλιστα φίλησε το ομοίωμα.

Trump

Στις ΗΠΑ τώρα, δημοσιογράφοι πήγαν σε ένα πάρκο στο Κλίβελαντ με πλαστικά κουκλάκια για σκυλιά, με την μορφή των δύο υποψηφίων. Αυτό που προτίμησαν οι… μούργοι ήταν και πάλι ο Ντόναλτ, το οποίο το χάρηκαν ιδιαίτερα.

Πάλι στις ΗΠΑ, στη Φλόριντα καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Νova Southeastern έκαναν ένα πείραμα με δύο καρχαρίες που τους είχαν βάλει αισθητήρες, για το ποίος θα διασχίσει τη μεγαλύτερη απόσταση στη θάλασσα. Οπως καταλαβαίνετε ο καρχαρίας που είχαν βαφτίσει Ντόναλντ έβαλε το μοτέρ μπρος και χάθηκε στον ωκεανό! Μάλιστα όχι μόνο κατάφερε να διασχίσει 652 μίλια αλλά ο άλλος καρχαρίας “Χίλαρι” έφθασε μόλις τα 510.

Τέλος στη Σκοτία, μια κατσίκα που επίσης φημίζεται για τις προβλέψεις της, η Boots, ήταν η μόνη που διάλεξε για μάσημα ένα χαρτί με το όνομα της Χίλαρι… Οπότε το τελικό σκόρ είναι Trump-Χίλαρι 3-1.

Αλήθεια τι να ξέρουν τα ζώα που εμείς αγνοούμε;



Spread the love