Spread the love


Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Eric Clapton του έδωσε το όνομα ενός τραγουδιού στο πλοίο του «Va Bene» αφού εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του από το 2005 ως σήμερα. Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1992 και είναι ένα πολυτελέστατο γιοτ μήκος 47,78 μέτρων και πλάτους 9.19 μέτρων. Δείτε το

Ο Βαγγέλης Ρασσιάς αναφέρει:

Τέλη τού 2002 ειδοποιήθηκα από την Α1 Chartering yachts από τούς φίλους μου Μάκη και Rosemary Παυλάτος να φωτογραφίσω ένα σκάφος στην Ρόδο.Τότε ακόμα δεν είχε αγορασθεί από τον Eric Clapton, αγοράσθηκε μερικούς μήνες αργότερα.

Υπάρχει και αυτός ο τρόπος ζωής, της απόλυτης απόλαυσης πού προσφέρει ένα τέτοιο σκάφος με 13μελές πλήρωμα. Απολαύστε το εδικά τις μέρες ή μάλλον τα δύσκολα χρόνια έχουμε ανάγκη το όνειρο..

Δείτε περισσότερα εδώ: wikipedia.org

Έχει μέσα του εγκατεστημένες δύο μηχανές Caterpillar ισχύος 3.500 HP η κάθε μια, και πιάνει μέγιστη ταχύτητα των 14 κόμβων (26 χλμ/ώρα ή 16 μίλια/ώρα )

Η χωρητικότητά του είναι 12 επιβάτες και πλήρωμα 13 άτομα για να παρέχουν κάθε άνεση στους φιλοξενούμενους.

Το πολυτελές γιοτ σχεδιάστηκε από τον Richard Hein και ναυπηγήθηκε το 1992 από τον Kees Cornelissen, για τους Έλληνες ιδιοκτήτες του που ζούσαν στην Ολλανδία, και από το 2005 ανήκει στον σταρ της ροκ μουσικής Eric Clapton.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 1997 το σκάφος πουλήθηκε στον Bernie Ecclestone, που σύμφωνα με τις πληροφορίες το 2002 έψαχνε στην αγορά για να το πουλήσει, μιας που δεν τον εξυπηρετούσε πλέον.

Ο Eric Clapton, ο οποίος είχε ήδη έψαχνε για ένα νέο σκάφος, επικοινώνησε με τον Ecclestone το 2005 και αγόρασε το πλοίο για £ 9.000.000, που το μετέτρεψε σύμφωνα με τις ανάγκες του, και οι εργασίες κράτησαν σχεδόν ένα χρόνο, από το 2007 έως το 2008. Το σκάφος μπορεί να ναυλωθεί όλο το χρόνο.

Απολαύστε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που ακολουθούν:

Eric Clapton

Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton ship3 Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Eric Clapton Λίγα λόγια για το φωτογράφο:

Ο Βαγγέλης Ρασσιάς ασχολείται με την επαγγελματική φωτογραφία τα τελευταία 30 χρόνια. Σπούδασε Ψυχολογία και ασχολήθηκε με την Ψυχανάλυση στο Παρίσι και στην Νίκαια, πριν ασχοληθεί με την φωτογραφική τέχνη. Στις φωτογραφίες του διαπιστώνεται ένα έντονο ειρωνικό και σαρκαστικό Σημαινόμενο πού κρύβεται πίσω από το Σημαίνον. Ίσως εκεί να βρίσκεται και η εικαστική αξία των φωτογραφιών του.

Δείτε δουλειά του εδώ: vangelisrassias.500px.com

Δείτε το προφίλ του στο facebook και την σελίδα του: facebook

Σεμινάρια: facebook   και το email: [email protected]

Eric Clapton



Spread the love