Spread the love


Αυτή την εβδομάδα, ο Μάικλ Μουρ δήλωσε ότι οι Δημοκρατικοί θα είχαν καλύτερη τύχη αν υποψήφιός τους το 2020, στις επόμενες δηλαδή εκλογές ήταν η Οπρα Γουίνφρεϊ ή ο Τομ Χανκς. Ο γνωστός ηθοποιός όμως, που λατρεύει και την Ελλάδα, δεν πιστεύει ότι είναι κατάλληλος για τη δουλειά.

«Είμαι ηθοποιός και μπορώ να εκφωνήσω μία καλή ομιλία, συμφωνώ με αυτό. Αλλά ψηφίζουμε κάποιον επειδή απλά μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;», είπε ο Χανκς, σε εκδήλωση προς τιμήν του στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης δηλώνοντας ότι δεν έχει τέτοιες προθέσεις.

Παράλληλα, συνέστησε σε όλους ηρεμία, μετά από την ανατρεπτική επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές. «Θα είμαστε εντάξει. Η Αμερική έχει βρεθεί σε χειρότερες καταστάσεις από αυτή που βρισκόμαστε τώρα», είπε στην ομιλία του, σύμφωνα με το Vulture.

«Στη διάρκεια της ζωής μου, οι δρόμοι μας ήταν χάος, οι γενιές μας μάχονταν η μία την άλλη, κάθε τραπέζι δείπνου κατέληγε σχεδόν σε μπουνιές. Εχουμε βρεθεί στο σημείο να κοιτάζουμε τους ηγέτες μας και να αναρωτιόμαστε τι διάολο σκέφτονται. Είχαμε στιγμές με κυβερνήσεις, πολιτικούς, ηγέτες, γερουσιαστές, κυβερνήτες, στις οποίες αναρωτιόμασταν ”Μας λένε ψέματα; ‘Η το πιστεύουν πραγματικά αυτό;”», είπε, αναφερόμενος σε αυτές τις χειρότερες στιγμές.

Αν και δεν ξεστόμισε το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ξεκάθαρο ότι μιλούσε για τις εκλογές όταν είπε «Την τελευταία εβδομάδα αναρωτιόμαστε τι διάολο συνέβη. Αλλά θα προχωρήσουμε». Οσο για το τι του δίνει τόση σιγουριά, είναι το Σύνταγμα. «Αυτό το έγγραφο θα μας προστατεύσει, ξανά και ξανά», σχολίασε.

Πάντως το στρατόπεδο των Δημοκρατικών μετά το στραπάτσο των εκλογών, όπου το φαβορί μέχρι και την τελευταία στιγμή, η Χίλαρι Κλίντον, έχασε και μάλιστα σε πολιτείες που τις θεωρούσε δεδομένες, βρίσκεται σε αναβρασμό. Πέρα από τα ονόματα ηθοποιών και διασκεδαστών (που προβάλλονται ως “Αντι Τραμπ”) έχει ακουστεί το όνομα της Μισέλ Ομπάμα, η οποία πράγματι έκανε μια φοβερή εκστρατεία υπέρ της Κλίντον, με ομιλίες που συγκίνησαν τα πλήθη αλλά ήταν και μεστές σε νόημα. Και βέβαια η Μισέλ δεν έχει (προς το παρόν τουλάχιστον) καμία φθορά από την εξουσία ούτε την συνοδεύουν σκάνδαλα, τα οποία όπως φαίνεται καταπόντισαν την Χίλαρι.



Spread the love