Spread the love


Χάρισον Φόρντ: Το αεροπλάνο του περνά «ξυστά» από μπόινγκ γεμάτο επιβάτες

Χάρισον Φόρντ: Ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το ιδιωτικό αεροπλάνο του Αμερικανού ηθοποιού κατά την προσγείωση του σε αεροδρόμιο της Καλιφόρνια να περνάει «ξυστά» από άλλο αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν περισσότεροι από 100 επιβάτες ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο τσακ γλίτωσαν τα χειρότερα οι επιβάτες του Boeing 737 και ο Χάρισον Φόρντ, που πέρασε ξυστά ύστερα από δικό του λάθος.

Το boeing 737 με τους 106 επιβάτες, ήταν έτοιμο να απογειωθεί από το αεροδρόμιο John Wayne στην Καλιφόρνια, όταν είδε το ιδιωτικό αεροπλάνο του Χάρισον Φόρντ να περνά ακριβώς δίπλα σκορπώντας για στιγμές τον τρόμο.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όταν το αεροσκάφος του σταρ του Χόλιγουντ προσγειώθηκε κατά λάθος σε τροχόδρομο του αεροδρομίου αντί να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο.

Να θυμίσουμε ότι το 1999 ο ηθοποιός Χάρισον Φόρντ είχε μία ανώμαλη προσγείωση κατά μήκος μίας λίμνης, ενώ έκανε εκπαίδευση με το αεροσκάφος του, ενώ το 2015 είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο και το κεφάλι, όταν το αεροσκάφος του κατέπεσε σε γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες.

Πριν λίγες μέρες επίσης ο Χάρισον Φόρντ πιλόταρε το προσωπικό του αεροσκάφος, όταν όμως αποφάσισε να το προσεδαφίσει, δεν τα κατάφερε καλά…

Ο Χάρισον Φορντ προσεδάφισε το αεροσκάφος του, μόνο που αντί να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο, προσγειώθηκε στην λωρίδα ταξί που βρισκόταν παράλληλα του αεροδιαδρόμου.

Η Πολιτική Αεροπορία των ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έδωσε άδεια στον 74χρονο ερασιτέχνη πιλότο Χάρισον Φόρντ να προσγειώσει το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Όμως η εντολή ήταν να το κάνει στον διάδρομο προσγείωσης και όχι σε αυτόν της απογείωσης.

Πανικοβλημένος ο Χάρισον Φόρντ, είπε κατά την προσγείωση του, σύμφωνα με πληροφορίες στον πύργο ελέγχου: «Τι δουλειά είναι το επιβατικό αεροπλάνο κάτω από εμένα»;

Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε πρώτα από το NBC και την ιστοσελίδα TMZ.

Ο ηθοποιός Χάρισον Φόρντ έχει και δίπλωμα πιλότου. Άρχισε να ασχολείται με τις πτήσεις στα 50 του και έχει στην κατοχή του πολλά αεροσκάφη.

Διαβάστε πληροφορίες για τον Χάρισον Φόρντ στο wikipedia.org

Δείτε τον στο twitter

 

 



Spread the love