Spread the love


Δείτε τον πιο συνταρακτικό «μούφα» τρόπο, που η Ισλανδία θέλει να αυξήσει τον πληθυσμό της χώρας της, δίνοντας επίδομα σε αλλοδαπούς άνδρες που θέλουν να παντρευτούν γυναίκα από την Ισλανδία, για να λαμβάνουν το εξωφρενικό επίδομα των 1800 ευρώ το μήνα.

Η κυβέρνηση της Ισλανδίας εμφανίζεται σε δημοσιεύματα να είναι έτοιμη να προσφέρει επίδομα 1.800 ευρώ το μήνα σε όποιον άνδρα αποφασίσει να παντρευτεί Ισλανδή και να συνδράμει στην αύξηση του πληθυσμού της χώρας, η οποία εμφανίζει απελπιστική έλλειψη νεαρών ανδρών.

Η σκέψη δεν έχει ακόμα λάβει επίσημη μορφή, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση της Ισλανδίας. Στην πανέμορφη αυτή χώρα των 320.000 μόλις κατοίκων, η πλειονότητα των ανδρών είναι ηλικίας άνω των 40 ετών, γι’ αυτό και τίθεται σοβαρά πια το ζήτημα της λήψης μέτρων για την αύξηση του πληθυσμού.

Μη χαίρεστε… όμως η είδηση είναι εντελώς ψεύτικη.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η είδηση είναι εντελώς «μούφα» αλλά πήρε μεγάλη δημοσιότητα στο ελληνικό insternet, πράγμα που μας έκανε να επικοινωνήσουμε με το γενικό προξενείο της Ισλανδίας για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία.

Φυσικά μας την διέψευσαν, λέγοντας μας ότι μέχρι και ερώτηση έγινε στο υπουργείο εξωτερικών της Ισλανδίας από αυτή την αναδημοσίευση της είδησης.

Το Γενικό προξενείο της Ισλανδίας εδρεύει στο Ψυχικό, στην οδό Καλάρη και Παπαναστασιου 60, 15452, και το τηλέφωνό τους είναι: 2106726154 και 2106779771.

Είναι απίστευτο το πόση «ψεύτικη» παραπληροφόρηση κυκλοφορεί στο ελληνικό internet, και πόσο γρήγορα αναμεταδίδονται οι «μούφα» είδησης, γι αυτό προσέχετε καλά τι διαβάζεται..

Δείτε περισσότερα για την Ισλανδία: wikipedia.org

Δείτε ποιοι την αναδημοσίευσαν: google.gr



Spread the love