Spread the love


Κοριτσάκι έβγαλε το καπέλο του Πάπα

 

Το τρίχρονο κοριτσάκι ήταν αγχωμένο πριν γνωρίσει τον Ποντίφικα αλλά μετά… παραχαλάρωσε.

Λίγες μόνο ώρες μετά από την άφιξή της στη Ρώμη η μικρούλα Estella Westrick κατάφερε να γίνει viral, αφού το βίντεο της επεισοδιακής της συνάντησης με τον Πάπα Φραγκίσκο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας συγκεντρώσει ήδη χιλιάδες views.

Το τρίχρονο κοριτσάκι ταξίδεψε με τους γονείς της από την Ατλάντα των ΗΠΑ στην «αιώνια πόλη» και η οικογένεια έσπευσε να παρευρεθεί στην καθιερωμένη ακρόαση του Ποντίφικα. Στη συνέχεια, ένας από τους σωματοφύλακες του Πάπα σήκωσε την αγκαλιά του τη μικρούλα για να τη φέρει κοντά στον Πάπα Φραγκίσκο, που ως γνωστόν λατρεύει τα παιδιά.

Τη στιγμή όμως που ο Πάπας έσκυψε να τη φιλήσει, το τρίχρονο ζιζάνιο άρπαξε το καπέλο του, θέλοντας προφανώς να κρατήσει ένα… αναμνηστικό της σημαντικής αυτής συνάντησης.

«Λίγη ώρα νωρίτερα είχε πολύ άγχος μπροστά στο ενδεχόμενο να τον πλησιάσει. Μετά όμως έκλεψε το καπέλο του. Ήταν ξεκαρδιστικό, όλοι έβαλαν τα γέλια, συμπεριλαμβανομένου και του Πάπα», είπε ο νονός της μικρής «κλέφτρας», εμφανώς περήφανος για τη βαφτισιμιά του.

Όσο για την ίδια, ακόμα κι αν δεν κατάφερε να πάρει το ενθύμιο που ήθελε θα έχει για πάντα αυτό το viral βίντεο να της θυμίζει το κατόρθωμά της!

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ο 266ος Πάπας της Καθολικής Εκκλησίας. Εξελέγη στις 13 Μαρτίου 2013. Το όνομα που επέλεξε ήταν προς τιμήν του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Είναι ο πρώτος Πάπας από την Λατινική Αμερική, αλλά και από την Αμερική, γενικότερα.

Δείτε πληροφορίες για το Βατικανό στο Wikipedia.org

Δείτε το Facebook, το Twitter και το Instagram του Βατικανού

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Πάπα Φραγκίσκο  στο  Wikipedia.org, αλλά και το Twitter 

Δείτε το βίντεο:

 

https://youtu.be/bYLJoeUwqbY

 



Spread the love