Spread the love


Έφαγε σε ακριβό εστιατόριο και όταν ήρθε ο λογαριασμός… το έβαλε στα πόδια έπεσε στη θάλασσα για να μην τον βρουν.

Έφαγε σε ακριβό εστιατόριο και όταν ήρθε ο λογαριασμός… το έβαλε στα πόδια έπεσε στη θάλασσα για να μην τον βρουν.

Κατηγορίες για κλοπή απαγγέλθηκαν εις βάρος ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι δείπνησε σε ακριβό εστιατόριο με θαλασσινά της περιοχής Γκολντ Κοστ στην Αυστραλία, αλλά όταν ήρθε ο λογαριασμός… έπεσε στη θάλασσα για να αποφύγει να πληρώσει.

Ο 33χρονος Τέρι Πεκ φέρεται ότι κατανάλωσε θαλασσινά συνολικής αξίας περίπου 440 ευρώ στο εστιατόριο θαλασσινών Omeros χθες το απόγευμα, περιλαμβανομένων δύο αστακών, 21 κοκτέιλ με στρείδια και ενός χταποδιού, ενώ κατανάλωσε και ποτά.

Όταν έφθασε ο λογαριασμός ο Πεκ κατηγορείται ότι το έβαλε στα πόδια και πήγε στην παραλία Μέιν όπου έπεσε στη θάλασσα. Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών που με τη βοήθεια των ναυαγοσωστώαν μπήκαν στη θάλασσα πάνω σε τζετ σκι, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην ακτή.

Σήμερα ο Πεκ εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου του Σάουθπορτ όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και για σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα εμφανιστεί και πάλι στο δικαστήριο στις 4 Μαΐου.

Όπως τόνισε, δεν πλήρωσε γιατί ο γεύμα δεν ήταν τόσο λουκούλλειο όσο του είχαν υποσχεθεί. Ο αστακός ήταν υπερβολικά βρασμένος, είπε.

 

Ο γόης του Λος Αντζελες που γνωρίζει γυναίκες (στο διαδίκτυο), τις οδηγεί σε ακριβά εστιατόρια και, αφού φάει, δεν πληρώνει και εξαφανίζεται!

Τον τίτλο του «τζάμπα γόη» -στην κυριολεξία- έχει κερδίσει επάξια 44χρονος Αμερικανός, που κλείνει το ένα ραντεβού μετά το άλλο μέσω διαδικτύου με γυναίκες οι οποίες ψάχνουν τον έρωτα.

Ο Πολ Γκονζάλες από το Λος Αντζελες, αφού δίνει ρεσιτάλ διαδικτυακής γοητείας, κλείνει πάντα το πρώτο ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια, από τα οποία, αφού φάει μέχρι σκασμού, το… σκάει, αφήνοντας τη γυναίκα να πληρώσει τον λογαριασμό.

Τελευταίο θύμα του ήταν γυναίκα από την Καλιφόρνια, την οποία γνώρισε μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Οπως αποκάλυψε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS Los Angeles η γυναίκα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ο Γκονζάλες τής έστελνε μηνύματα με κομπλιμέντα μέχρι να την πείσει να βγουν για πρώτη φορά ραντεβού, επιλέγοντας το BJ’s, ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Πασαντίνα.

Εκεί παρήγγειλε μόνο για τον εαυτό του γεύμα 46 ευρώ, που περιελάμβανε ακριβό κρασί, σαλάτα με γαρίδες, μπριζόλα και ψητή πατάτα. Αφού τα καταβρόχθισε σχεδόν όλα, είπε στη γυναίκα ότι έπρεπε να βγει από το εστιατόριο για να κάνει ένα τηλεφώνημα.

Μόνο το κρασί

Λίγο αργότερα, την πλησίασε σερβιτόρος λέγοντάς της ότι ο Γκονζάλες είχε γίνει άφαντος! Ο υπεύθυνος του εστιατορίου τής ζήτησε να πληρώσει μόνο το κρασί που είχε πιει ο 44χρονος και όχι το φαγητό του. Ομως, δεν είχε την ίδια τύχη άλλη γυναίκα, η οποία τον Αύγουστο πήγε για δείπνο με τον Γκονζάλες σε εστιατόριο του Λονγκ Μπιτς. Ο «γόης», αφού έφαγε φαγητό αξίας περίπου 100 ευρώ, που περιελάμβανε δύο ορεκτικά, το έσκασε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό, με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να πάει στην τουαλέτα.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, με τη δικαιολογία του τηλεφωνήματος, εγκατέλειψε την Νταϊάν Γκίλμετ σε πολυτελές εστιατόριο του Μπέρμπανκ, με λογαριασμό που ξεπερνούσε τα 150 ευρώ.



Spread the love