Spread the love


Είναι και επισήμως  η σύμβουλος του πατέρα της και θέλει να είναι (μαζί με την Μελάνια) από τις πιο καλοντυμένες στον Λευκό Οίκο. Η Ιβάνκα Τραμπ, λοιπόν, δεν σταματάει να κάνει προσεγμένες, σικ εμφανίσεις, δείχνοντας την ιδιαίτερη αγάπη της στο λευκό χρώμα.

Η Ιβάνκα Τραμπ, λοιπόν, δεν σταματάει να κάνει προσεγμένες, σικ εμφανίσεις, δείχνοντας την ιδιαίτερη αγάπη της στο λευκό χρώμα.
Ιβάνκα Τραμπ

Αυτή την φορά η κόρη του Τραμπ έκλεψε τις εντυπώσεις με το πανάκριβο σύνολο Oscar de la Renta, το οποίο φόρεσε για να παρευρεθεί στο νέο συνέδριο μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βασιλιάς της Ιορδανίας  στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Ιβάνκα Τραμπ

Ντυμένη στα λευκά, η Ιβάνκα προτίμησε ένα αέρινο top με λεπτομέρειες από δαντέλα στον λαιμό και oversized μανίκια, συνδυάζοντάς το με μία δαντελένια φούστα. Η ξανθιά καλλονή  περπάτησε μέχρι τον κήπο του Λευκού Οίκου με αέρα ντίβας, συνδυάζοντας το total white look ιδανικά με nude γόβες , ένα ρόζ φάκελο από την συλλογή της και γυαλιά καθρέφτες.

Ιβάνκα Τραμπ

Πάντως το σύνολο Oscar der  la Rent κοστίζει 5.000 δολάρια, με την μπλούζα να κάνει 2,070 δολάρια και τη φούστα 2,890 δολ, ενώ η ίδια έχει να φορέσει κομμάτι της δικής της συλλογή από τον Φεβρουάριο, όπου και αποχώρησε ως ανώτερο στέλεχος από την εταιρία.

Ιβάνκα Τραμπ

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιβάνκα επιλέγει έναν οίκο υψηλής ραπτικής, μιας και από τότε που ο πατέρας της ανέλαβε την προεδρεία των ΗΠΑ, η ξανθιά καλλονή έχει φορέσει δημιουργίες των οίκων Altazurra, Carolina Herrera και Roland Mourete. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά το σμαραγδένιο φόρεμα της Μελάνια, η επιλογή της ήταν η πιο σικάτη, αφήνοντας τρίτη την Βασίλισσα της Ιορδανίας.

Ιβάνκα Τραμπ

Δείτε την Ιβάνκα Τράμπ στο Facebook, το Twitter και το Instagram

 



Spread the love