Spread the love


Οι 5 πρωθυπουργοί της Σκανδιναβίας τράβηξαν μια φωτογραφία στην οποία στέκονται γύρω από μια μπάλα ποδοσφαίρου και απλώνουν τα χέρια τους προς αυτήν, απαντώντας χιουμοριστικά στην φωτογραφία του Τραμπ που είχε κυκλοφορήσει προσφάτως.

Οι 5 ηγέτες ήθελαν με αυτήν τους την κίνηση να αστειευτούν για την φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει προ ήμερων και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία απεικόνιζε τον πρόεδρο Τραμπ, τον Βασιλιά Σάλμαν της Σαουδικής Αραβίας και τον πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι της Αιγύπτου να στέκονται πάνω από μια γυάλινη σφαίρα και να απλώνουν τα χέρια τους προς αυτήν.

Κατά κανόνα οι ηγέτες χωρών δεν συνηθίζουν να τρολάρουν ο ένας τον άλλον, αλλά οι Σκανδιναβοί ηγέτες θέωρησαν πως θα ήταν αστείο να ξεπεράσουν λίγο τα όρια.

Τραμπ

Μάλιστα, ανήρτησαν την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας στην λεζάντα «ποιος κυβερνάει τον κόσμο;»

Οι απεικονιζόμενοι πρωθυπουργοί στην φωτογραφία είναι ο Δανός Λαρς Λόκε Ράσμουσεν, ο Φιλανδός Γιούχα Σιπίλα, ο Ισλανδός Μπγιάρνι Μπενέντικτσον, η Νορβηγίδα Έρνα Σόλμπεργκ και ο Σουηδός Στέφαν Λέβεν.

Τραμπ

Οι πέντε τους είχαν μια συνάντηση στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, στην οποία συζήτησαν διάφορα καίρια θέματα.

Στην σελίδα της στο Facebook η Σόλμπεργκ έκανε μάλιστα την σύγκριση ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες γράφοντας: «Ποιος κυβερνάει τον κόσμο; Το Ριάντ ή το Μπέργκεν;»

Τραμπ

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν οι άνθρωποι στην πάνω φωτογραφία. Στην από κάτω πάντως είναι οι 5 πρωθυπουργοί της Σκανδιναβίας και κρατάνε μια μπάλα με τους στόχους βιωσιμότητας. Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον» Δ

Δείτε και άλλα θέματα με τον Ντόναλντ Τράμπ στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Spread the love