Spread the love


Η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο Μαρίν Λεπέν ανακοίνωσε την Πέμπτη, 1 Ιουνίου, ότι θέτει σε κυκλοφορία το σάιτ «Πατριωτικό Δάνειο».

Η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο Μαρίν Λεπέν ανακοίνωσε την Πέμπτη, 1 Ιουνίου, ότι θέτει σε κυκλοφορία το σάιτ «Πατριωτικό Δάνειο».

Η άτυχη διεκδικήτρια της γαλλικής προεδρίας σχεδιάζει να ζητήσει στους ψηφοφόρους να χρηματοδοτήσουν την προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές της 11ης Ιουνίου 2017.
«Σας ανακοινώνω ότι θέτω σε λειτουργία σήμερα ένα σάιτ στο ίντερνετ το οποίο αποκαλώ «Πατριωτικό Δάνειο» και ζητάω από το σύνολο των ψηφοφόρων μας να μας δανείσουν τα χρήματα για να χρηματοδοτήσουμε τις βουλευτικές εκλογές», δήλωσε η Μαρίν Λεπέν στο ραδιόφωνο Europe 1.
«Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω, καμία τράπεζα δεν δέχεται να μας δανείσει χρήματα. Ούτε οι γαλλικές τράπεζες, ούτε οι ξένες τράπεζες δεν δανείζουν χρήματα στο Εθνικό Μέτωπο» πρόσθεσε η ακροδεξιά ηγέτης.
Η αρχή του σάιτ «Πατριωτικό Δάνειο» είναι «να απευθυνθούμε στους Γάλλους που έχουν αποταμιεύσεις και οι οποίοι θέλουν να λειτουργήσει η δημοκρατία και να δανείσουν στο Εθνικό Μέτωπο για τις βουλευτικές εκλογές», επεσήμανε.

Δείτε την Λεπέν στο Facebook και το Twitter

Η Μαρίν Λεπέν εξέφρασε την λύπη της γιατί οι τράπεζες δεν δανείζουν το κόμμα της, «ενώ δανείζουν όλους τους άλλους κομματικούς σχηματισμούς».

Οποιος ανοίξει το εν λόγω σάιτ ανακαλύπτει την δήλωση-έκκληση της Μαρίν Λεπέν, και μπορεί εγγράφοντας τα στοιχεία του να καταθέσει χρήματα.

Δανεικά με τόκο!
Σε ειδικό πλαίσιο, μέσα στο σάιτ, αναφέρεται ότι «Οι Γάλλοι που καταθέτουν χρήματα στο Πατριωτικό Δάνειο θα έχουν ενδιαφέροντες οικονομικούς όρους (πιο συμφέροντες από πολλές άλλες επενδύσεις) αλλά θα έχουν και αποκλειστικά πλεονεκτήματα στο μέτρο της συμμετοχής τους για την επιτυχία των υποψηφίων βουλευτών που κατεβαίνουν στις βουλευτικές εκλογές στις 11 Ιουνίου 2017».

Δείτε και άλλα θέματα για την Μαρίν Λεπέν στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Spread the love