Spread the love


Άλυτο μυστήριο παραμένει ο θάνατος του Ρώσου εκατομμυριούχου Αλεξάντερ Περεπίλιχνι, με την γοητευτική συνοδό του να αναφέρει πως τον δηλητηρίασαν άνδρες του Πούτιν.

Η ξανθιά συνοδός του Ρώσου εκατομμυριούχου αποκάλυψε πως τον συνάντησε δύο μέρες πριν πεθάνει στη Βρετανία και από την στάση του κατάλαβε πως ο Αλεξάντερ φοβόταν για τη ζωή του.

Η ξανθιά συνοδός του Ρώσου εκατομμυριούχου αποκάλυψε πως τον συνάντησε δύο μέρες πριν πεθάνει στη Βρετανία και από την στάση του κατάλαβε πως ο Αλεξάντερ φοβόταν για τη ζωή του.

Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά, αλλά ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πιθανόν να δηλητηριάστηκε από μία γλυκόξυνη σούπα και ότι άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που έτρεχε κοντά στο σπίτι του, αξίας 3 εκατ. δολαρίων στο Γουέιμπριτζ, στο Λονδίνο.

θάνατος

Η γοητευτική καλλονή ανέφερε πως γνώριζε τον εκατομμυριούχο, καθώς είχαν δειπνήσει μαζί στην Γαλλία τον Νοέμβριο, αλλά την τελευταία νύχτα που τον είδε λίγο πριν πεθάνει, κατάλαβε από την συμπεριφορά του πως είχε πολύ άγχος, έπινε πολύ και ήταν τόσο απασχολημένος με τα προβλήματά του που της αγόρασε Louboutin στο λάθος νούμερο.

Η ίδια αποκάλυψε στα μέσα πως φοβάται ότι ο Ρώσος εκατομμυριούχος δολοφονήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, διότι γνώριζε πληροφορίες για ευαίσθητα θέματα σχετικά με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στη Ρωσία.

θάνατος

Συμβαίνει στους Ρώσους του Λονδίνου. Δίνουν πληροφορίες σχετικά με την Ρωσία στις Ελβετικές αρχές και κινδυνεύουν με την ζωή τους γι΄αυτό», είπε η ίδια.

Αρχικά ο θάνατος του Ρώσου αποδόθηκε σε φυσικά αίτια, αλλά οι χημικές εξετάσεις έδειξαν πως στον οργανισμό του υπήρχαν ίχνη από το δηλητηριώδες φυτό Γελσέμιουμ, γνωστό και ως «χορτάρι της καρδιάς».

θάνατος

Βέβαια, η τοπική αστυνομία αναφέρει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις πως δολοφονήθηκε, ενώ να σημειωθεί πως πριν από το θάνατό του, ο Περεπίλινχι βοηθούσε οικονομικά μία ειδικευμένη επιχείρηση, ώστε να αποκαλυφθεί το ξέπλυμα μάυρου χρήματος της Ρωσίας, αξίας 230 εκατ. δολαρίων.

θάνατος

Πάντως, μαζί με τους φόβους της ξανθιάς 27χρονης, αποκαλύφθηκε και η παράνομη της σχέση μαζί του, καθώς ο Αλεξάντερ ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.

 



Spread the love